6.9.2013

Matkalaukut pinoon

Rymistelin makkarissa parina päivänä, lähinnä keräsin vanhat matkalaukut (tai ainakin osan niistä) kasaan. Pari jätin vielä kuopuksen sängyn alle lelujen säilytystä varten.

Varastosta otin sisätiloihin taannoin ostamani vanhan puuoven ja siirtelin seiniltä "tavaroita". Siinä samassa yhteydessä vaihdoin nupit makkarin lipastoon.

Aloitetaan lipastosta. Se on muutaman kympin löytö vuonna 1 ja puukko Hobby Hallista - en edes muista ostovuotta, mutta se meinasi ihan oikeasti lähteä kiertoonkin välillä. Oviin liimasin joskus kirpparilta ostamani koristeet ja ihanat nupit tilasin Kristalta. Lipasto maalattiin kesällä ja tuo vanha puutaso (no idea where has it come from...) laitettiin päälle tyyliin tuomaan enemmän pöytätilaa (3 cm molemmin puolin *heh*)


Juu, mä tiedän! Tuo töllötin on jotain, joka ei sovi kuvaan ! Mutta,  näillä mennään ja asuuhan tässä huushollissa muitakin, joten päätäntävalta ei oo yksin minun :D 

Ja ne matkalaukut - ne ovat nyt kasattu päällekkäin ja täynnä tuunaustavaroita - ou jee!! Tuon alin vihreä matkalaukku on viimeisin löyty kirpparilta pari viikkoa sitten. Tuumasin kassalla, että lähtiskö vaikka inttiin tai jotain, sen verran tuli armeija mieleen tästä ostoksesta. 
Mukavaa, että noin moni on ottanut osaa arvontaan! Lämpimästi tervetuloa uusille tuttavuuksille! Vielä ehtii, vielä ehtii!! Linkki löytyy sivupalkista.

Se on sitten perjantai, maalipurkkikin pitäisi avata ja pari tapettirullaa odottelee laittajaansa ja ja ja... Tänään ei vielä, pitää levätä tai jotain :D 24/7 on auki... ja Andy (yritä jaksaa siellä talossa) Tartteekos mun enempää sanoa - nih! Ainakin oli mieluinen synttärilahja - mies tuumasi, ettei ole vielä tullut edes miehen ikään (45-vuotias on vielä poikanen :=) ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. 

Ihanaa kesäistä syyskuista viikonloppua kaikille täältä never never landistä ♥

5 kommenttia:

 1. Ahaa! Ai niitä on noin paljon niitä tuunaustarvikkeita :D

  Systeri just ihmetteli ja ihaili sitä singerin koppaa, me ei olla kumpikaan ikinä ennen nähty samanlaista viritystä - kas kun sä maltoit luopua!! Mä muuten en raaski edes tehdä sille mitään, se on niin hiano :)
  Mä teen siitä jemman. Suklaallle. Vielä siellä ei o, kun ei o säilynyt sinne asti....

  Viikonloppuja, kamu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea on siunaantunut ja rasiat ovat täynnä tuota vanhaa hatturasiaa myöten (sillä siellähän on se itse hattu :).

   Se Singerin koppa oli 5 euron löytö pihakirpparilta ja meillä se olisi ihan oikeesti vain pölyttynyt, nyt kun siitä ei sitä mailboxia tullutkaan. Ja kamuille kans, totta vie! Onneksi tuli puhetta siitä kesällä... Ja se on hieno (vaikka joku maalasi sen vähän niin ja näin)!

   Hyvä on sun jemma suunnitelma - sinne mahtuu tooosi paljon suklaata *hih*

   Viikonloppuja sinnekin - mä häivyn kohta peräkonttikirpparille...!

   Poista
 2. Lipastosta tuli hieno ja näyttää hyvältä tv:stä huolimatta ;0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kamu!

   Musta tuntuu, että tuo musta möhkäle kaatuu päälle ihan minä hetkenä hyvänsä :D

   Poista
 3. Lipastosta tuli hieno ja 6 cm lisää leveyttä on enemmän kuin ei mitään :)

  Mä rakastan vanhoja matkalaukkuja ja haluaisin saada just tollasen laukkupinon tupaan johon saisin tavarat suojaan, kun noita tuunaus- ja askartelutarvikkeita riittää :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...