8.9.2013

Lyhtykaupoilla ja pöydän tekstausta

Eilisellä kirpparikierroksella tarttui mukaan taas jotain isohkompaa tavaraa...nii-in, en ehtinyt silmieni suuntaa vaihtaa ja ne iskostuivat kuin naula puuhun pikkusievään kirjoituslipastoon. Mutta, nyt ei siitä sen enempää, sillä päivän postaus käsittelee paria lyhtyä ja tosi helpon pöytätuunauksen (ootte varmaan useampaan sellaiseen jo täällä käydessänne tottuneet turtuneet :)

Ensimmäinen lyhtyostos oli viikon harkinnan päätös...kun bonukset napsahtivat postiluukusta, me painuttiin ostamaan se ja päätös oli tosi helppo (noh, kyllä mä vähän joudun räpyttelemään olemattomia ripsiäni...):


Sittenpä seuraavassa kaupassa tuli vastaan tämä! Voi tytöt, että mun sydän heitti volttia! Voin vain kuvitella hämärät illat (ei niitä vielä oo, mä nukun jo illan pimetessä...). Ei näihin oikeata kynttilää uskalla laittaa palamaan, vaikka seinät ovatkin lasia - mennään ledvaloilla tms. Napattiin kainaloon niistä kaikista isoin, sillä hintaa oli vain vähän reilut 30 eur. Mii laik ! 

Ja sitten se maailman helpoin kierrätyspöytätuunaus. Hyvällä maalipinnalla jo valmiiksi ollut pikkuruinen keittiönpöytä sai pintaansa tekstitarran ja on sittemmin muuttanut opiskelijaboksin pikkuiseen keittiöön. Kannattaa kokeilla, nuo tarratkaan eivät nykyään enää maltaita maksa :D
Jaa-ha! Teinikin kömpii luolastaan - johan tuo on aikakin :D Mä häivyn kohta vilttikirpparille ja maitokauppaan. Siitä se sunnuntai lähtee eteenpäin.

Mukavaa päivää kaikille ♥

16 kommenttia:

 1. Voi että mitä lyhtyjä, varsinkin jälkimmäinen! ♥ Teksteillä saa kyllä moneen paikkaan piristystä, eikä tarrat tosiaan enää paljoa maksa :) Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se aikas iso eikä hinnan kirossa :D

   Mukavaa sunnuntai-iltaa sinnekin!

   Poista
 2. Pöydän teksti on niin totta :) Tuon kun aina muistaisi.

  Itse etsiskelen kovasti suomenkielisiä mietelmä-tarroja, mutta valikoima ei ole läheskään yhtä kattava kuin in english. Harmi. Sinulla on niin hurjan mukavavia tuunauksia sisustustarroin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Milla.

   Suomenkielisiä on niukasti saatavana verrattuna englannin kielisiin, se on totta.

   Noilla sisustustarroilla saa kieltämättä kivaa aikaiseksi ja nopeasti, mutta tykkään silti art medium-tekniikasta enemmän. Niillä saa just sellaisen tekstin aikaiseksi, kuin itse haluaa.

   Poista
 3. Aika hulppeen kokonen tuo iso lyhty!! Eikä ollut hinnalla pilattu :D

  Joko se viikonloppu taas meni?
  Minust tuntuu etten muuta o ehtinyt tehdäkään kun puljata omppujen kanssa ja haravoida koivunlehtiä....ja niitä sitten riittääkin, pitkäksi aikaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollut hinnalla pilattu, ei. Sulovileeni -olo valtasi jälleen :)

   Juu-u, se on taas sunnuntai-ilta, ei voi mittään...plääh...

   Mä en haravaa oo vielä nähnytkään enkä aio vähään aikaan.

   Poista
 4. Toinen lyhty varsinkin nappasi - ja hinta oli kyllä kohdillaan!
  Ihanaa viikkoa muru!

  VastaaPoista
 5. Ihanat lyhdyt ja HALAVALLA ! :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kylläpä mua taas vietiin ;D

   Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 6. I-ha-nat lyhdyt! Kivaa alkavaa viikkoa. :)

  VastaaPoista
 7. Voi vide, kun teet koko ajan ihania löytöjä!!
  Mullakin muutama uus tarra oottaa paikalleen panemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä liikun niin paljon, siitä juontaa juurensa nuo löydöt *heh* Eiks' sekin oo hyötyliikuntaa, että käy shoppailee ahkeraan... :D

   Tarrat ovat niin simppeleitä laitella - joka paikkaan.

   Poista
 8. Yksi syksyn ihanuuksista on justiisa lyhtyjen essiin kaivaminen, upian löyvön kyllä olet tehenyt. Tyylikäs pöytä, voi kun meilläkin isäntä alakas ymmärtämmään noitten tekstijuttujen päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lovviisa!

   Kyllä meilläkin vähän katseltiin ihmeissään noiden tekstien perään aluksi, mutta - mä voitin :D Nykyään vain kysytäänkin: "Laitatko sä jonkun tekstin tuohon pintaan sitten...?" Ihan kuin vain todeten ääneen, millainen teksti siihen nyt tulee :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...