30.6.2013

Kukkia, puskia ja kamuilua

Kesäkuun viimeistä viedään ja ensi viikon jälkeen koittaa 5 viikon vapaus *heh* Eilinen päivä tuli oltua aivan pihalla. Ihanasti kotona -blogin Johanna kävi nappaamassa kyytiinsä Ouluun muutamat Norjanangervopuskat miehensä kanssa ja jätti pari laatikollista kivoja juttuja meille. Iso kiitos, kamu ♥

Heiluin auringonvalossa pihalla ja ihastelin mummolani vanhoja Liljoja, jotka olivat räjähtäneet koko komeuteensa.

Toin lankaköynnöksen sisältä ulkoilemaan, kyllä sillekin varmaan aurinko kelpaa seuraksi.
Sitten ne puskat. Näistä oli puhetta jo viime kesänä, kun revittiin uuden terassin tieltä toiset angervot. Johannalle ne jo silloin lupasin ja hiljaa hyvä tulee. Meillä on tarkoitus siistiä tuota varaston sivua ja suunnitteilla on siihen pienimuotoinen istuma-alue varjoon. Saa nähdä, millainen - itselläkään ei ole vielä varmaa visiota asiasta. Varmaa on, että sivustasta tulee entistä siistempi - pakko tulla!
Ilma seisoo, välillä paistaa välillä on pilvessä. Mun puolesta voisi jo päättää paukkua, niin laukeaisi tämä tukala olo. Sisällä on tuulettimet täysillä joka huoneessa, ikkunat selällään ja paikallinen sähköfirma tykkää :) Kissoilla on varmasti kuuma ja mm. näin niitä täällä hoidetaan:


Lämmintä kesäkuun viimeistä päivää kaikille!
Sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat ♥
12 kommenttia:

 1. KIVA tuo värikäs kattila tuolla puskassa..tykkään!! täälläkin on painostava ilma ja voisi kieltämättä vähän raikastua, jotta jaksaisi pihatöitä tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattila on löytöjä Rompepäiviltä. Tykkään siitä, se on kiva väripilkku vihreän keskellä.

   Jospa se tänään jo meillä raikaisi, mä nimittäin tukehdun kohta ;)

   Poista
 2. Kiitos Satu puskista, siellä ne nyt nököttävät oikein tyytyväisen näköisenä pitkän peräkärrymatkan jälkeen. Kaivoimme heti kotiin tultuamme kuopat, ensin naapurin rouvan kanssa yhdessä tsuumailtiin niille paikat... näkösuojaa nääs molemmin puolin :0) Vielä oisi parille kolmelle käyttöä, täytynee alkaa kuulostelemaan olisiko jollakin toisellakin tarvetta harventaa pihan puskia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä kiittää. Hyvä, että tulivat tarpeeseen!

   Poista
 3. Ilosta heinökuun ensimmäistä kammarista ! Nuo ruskolilijat ne niitä lapsuuvenkesien kukkijoita ja ovatpa sinulla kyllä löytäneen niin värreihin sopivat arvosesa astiankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lovviisa! Kattila sattui vain löytymään, ruskoliljat oli pakko saada joka tapauksessa pihaan, kun isovanhempien mailta niitä hävitettiin ;)

   Poista
 4. Niin kauniit ruskoliljat! Minulle putkahtaa joka vuosi yksi yksilö keskelle sireenipuskaa. Maaperä ei ole liljoille otollinen missään muualla tällä tontilla joten ihailen tätä yhtä ainoaa siellä puskassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka vuoden jälkeen, kun olin siirtänyt, meinasin heivata kompostiin, mutta onneksi en. Siitä ne lähtivät kukkimaan ja rehevöitymään. Sanko reunustaa kivasti ympärillä ;)

   Poista
 5. Blogissani löytyisi haastetta sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jaana! Mä olen tosi huono vastailemaan haasteisiin, joten katsotaan ;)

   Poista
 6. Ihana kattila ja ihanat liljat! Varmana varaston sivusta tulee hieno. Itellä vähän samanlaista kaivuuhommaa sielläsuntäällä. Koskaan ei piha oo valmis.

  Nyt ainakin on viileätä..hrrrh!

  Ihanaa heinäkuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee siitä ainakin siistimpi *heh*

   Eilen oli viileä päivä, tänään taas hikoillaan *puh*

   Ihanaa heinäkuun alkua sinnekin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...