31.1.2011

Ystävän luona

Viikonloppu kului rattoisasti kyläillessämme ystävän luona pitkästä aikaa. Sain kuvata hänen kotiaan ja suloisia "lapsukaisiaan": 2 berniä ja 4 kissaa... Kiitokset, P! Kaunis rintamamieskoti täynnä ihania yksityiskohtia ja kauniita asioita !
Karvaiset nelitassuiset koirat ja kissat ovat niin vierasystävällisiä, että täytyi vain ihmetellä ääneen! Oikeita sylivauvoja kaikki 6 tyynni ;D No, Vappu-kissa pysytteli omissa oloissaan, mutta se suotakoon hänelle. Täältä näette aikaisempia kuvia Vapusta. Pojatkin viihtyivät mukana ja nauttivat saamastaan "huomiosta".

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja lämpimästi tervetuloa uusi lukija!

6 kommenttia:

  1. Vau,ihania kuvia,ja mikä pönttöuuni,mun kotonakin on samanlainen vielä,onneks paikallaan,kiavan näköiset lastenvaunut tuollaiset vanhan ajan,on hienoa tuolla huushollissa♥,kelpaa asustella!
    Ja mitä kisuleita,ihania karvakorvia,suloisia jössiköitä♥:D..
    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle♥

    VastaaPoista
  2. Tansku: kyllä miullakin pyöri pää kuin hyrrällä konsanaan taas vaihteeksi ;D
    Samoin mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja kauniita huonekaluja! Tuollaiset rottinkivaunut olis ihan pakko saada! :)

    VastaaPoista
  4. Hilda, eikös olekin! Juu, vaunut on kauniit!!

    VastaaPoista
  5. Hei. Tupsahdin tänne jostain toisesta blogista. Täällä näyttää kivalta. Kiinnitin huomiota tuossa aiempaan postaukseen, jossa on Vuokatin asema. Minä oon sieltä Vuokatista...:) asunut Savon perukassa kylläkin jo parikymmentä vuotta, isä, äiti ja velipoika assuu Vuokatissa. Lienettekö kenties SEN aseman laidalla?

    VastaaPoista
  6. Hei ja kiva, kun tupsahdit kylään ja tervetuloa toistekin!! Meidän koti sijaitsee Vuokatin naapurikunnan aseman läheisyydessä ;D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...