5.1.2011

Tammikuun alku

Tammikuu alkoi töissä kiireisenä, ovi käy kuin konsanaan alemyyntien aikaan suurissa marketeissa, vaikkei meillä juuri nyt varsinaista myytävääkään ole. Juu, asiakkaat ovat puhtaasti itänaapurista ja sinänsä simppeleitä asioita kyselevät, mutta kun keskeytys on keskeytys, oli se sitten millainen tahansa ;)  Yritä siinä sitten tehdä vuodenlopetushommia ja viimeisiä laskelmia menneeltä joulukuulta, niin aina ajatus se kuiteski katkeaa *plääh* Niin ja ei se matematiikka nyt mitenkään meikäläisen vahvimpia aloja ole muutenkaan...
Itse ymmärrän, etten ole enää parikymppinen ja hyvän muistin omaava henkilö, joten pätkii ja pätkii. Mutta illalla nukuttaa hyvin, kun kömpii sänkyyn ;D
Ihana, että tämän viikon katkaisee tuo turha Loppiainen, joka on NYT niin tarpeen!

Tällä viikolla on alennusmyynneissä käynti jäänyt, kun ei tarvitse mitään erityistä, niin ei tule sitten mentyä. Ihmeellisen yksinkertaista *hih* Eräällä ruokatunnilla suoriuduin kuitenkin pitkästä aikaa Siniunikkoon ja ostin Sirpalta ihanan kehyksen ja naulakon:
Saa nähdä, pitääkö hakea naulakolle kaveri,
paikkakin on vielä hakusessa.
Kuvaa onkin sitten vaikeampi löytää tähän,
mutta menee varmaan näinkin :)

Pörri on saanut rakkautta ja hellyyttä poikien talviloman aikaan varmaan yliannostuksen koko perheeltä, joten on varmaan mielissään, kun tilanne helpottuu ensi viikolla koulujen alkaessa ;D Ei sen puoleen, onpahan ollut leikkikaveritkin päiväsaikaan kotosalla. On saanut ulkoillakin monena päivänä, kun pakkasta ei ole kuitenkaan ollut mitään huikeita lukemia.
Näin meillä on nautittu toisistamme ;D Eli kissanpäiviä on vietetty...

Mukavaa loppiaista kaikille ja kiitokset edellisille kommentoijille !

10 kommenttia:

 1. Voi ei miten hauska tuo alin kuva....kyllä ne kissat ja joskus nuo isännätkin osaavat ottaa rennoista hetkistä kaiken irti!!!! Ihana!

  VastaaPoista
 2. Hei Sanna-Riikka, sanopa muuta! Itse ei vaan tuommoisessa kattimaisessa asennossa kauaa mahtaisi viihtyä, vaikka niin mukavalta näyttääkin ;D

  VastaaPoista
 3. Ihania aleostoksia olet tehnyt!! Ja tuo edellisen postauksen tyyny niin ihana :) Plääh, mulla alkaa työt ens maanantaina eikä oikein huvittais, kun nyt on saanut lomailla pitkään ;) Ihana blogipohja sinulla, nuo ovet on tosi kauniit. Kiva kun sinäkin olet laittanut omakuvan, jännä miten sitä luo jonkin mielikuvan bloggaajista ja minä luulin että sinä olet tummahiuksinen :) Mukavaa loppiaista!!

  VastaaPoista
 4. Hei Hilda, kiitokset mukavasta kommentista jälleen kerran! Usko vaan, kyllä se maanantain jälkeen helpottaa, niin kävi taas minullekin, vaikka kuinka manasin asiaa. Oikein mukavaa loppiaista sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Hei, mitä silityspaprua käytit noihin edellisen postauksen tyynyihin? Jäikö siitä semmonen "kalvo"? (itse vähän tuhrin aina..)Tyynyt ovat tosi kauniita.

  VastaaPoista
 6. Ihana nukkuma-asento kisulilla :)
  Ja kivoja löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 7. Peppi: kuvansiirtopaperia, silityspaperi on sitä läpinäkyvää, joka ei välttämättä kestä rypistelyä.

  Siru: kiitokset! Kisu kyllä ottaa asiat rennosti aina kun siihen on tilaisuus :D

  VastaaPoista
 8. Jestas tuota Pörriä... niin ihana!!

  VastaaPoista
 9. Ei hyvänen aika tuota reporankana löhöävää kissaa! Aivan mahtava! :)))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...