22.1.2011

Lauantaikirppistelyä

Lauantaiaamu alkoi lumisaateella, ou jee!! Mutta ei auttanut, piti lähteä tuttuun tapaan kiertämään kirppikset läpi, viikolla tahtovat jäädä koluamatta.
Olen pitkään etsiskellyt Riihimäen lasipurkkia ilman kantta, sillä kansi löytyi mummolani vanhan talon vintiltä syksyllä, mutta ei purkkia.
No, löysinhän minä yhden 3 litraisen, mutta on liian pieni kannelle eli oliskos se sitten 5 litraisen purkin kansi...Otin purkin kuitenkin, ainahan niille käyttöä löytyy *sanoo hamstraajakin...ja kun halvalla lähti* Pieniä hopea-alustoja tarttui muutama mukaan, ne ovat mukavia kynttilänalustoja *sitten ensi jouluna*. Kaikista ihanin löytö oli Arabian kahvikupit lautasineen. Tätä sarjaa minulla on mummon perintönä, mutta ilman noita kahvisettejä.
Sydämenmuotoinen peltiastia ja lasinen sokeripurkki tarttuivat kierrätyksestä mukaan kera hopeisen kipposen.

Tiimarissa yritin (siis todella yritin!!) löytää käyttöä -50 %:n alekupongille, mutta jäi KÄYTTÄMÄTTÄ! Miten tämä nyt on mahdollista...jopa mieskin ihmetteli ;o)

Ja jottei rutiinista poikettaisi tänäkään viikonloppuna, tuunailtiin kuopuksen kanssa jälleen...parit neulatyynyt saatiin aikaiseksi. Vähän erimalliset kuin aikaisemmin.
Oikealla kuopuksen luomus.

Nyt pitänee lähteä katsomaan miehen perään....ryömii jossain tuolla talon alla ja vetää kaapelipiuhaa...porailee...KÄÄK, porailee!!!??? Palaillaan ja oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kyllä oot taas keränny hyvää kirppistavaraa,nuo on hyödyllisiä tavaroita,lasipurkkia tarvii aina..Ihania neuletyynyjä olette tehneet,kyllä kuopukseltakin näyttää onnistuneen tyynyn teko,hyvä!
  Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä, juuri tuollaiseen on itsellänikin tällä hetkellä kiinnostus - hopeista, lasia, harmaata...
  Ja hieno tuo kuopuksen neulatyyny! Pieni mutta tarpeellinen kapistus... itse yhä ilman sinnittelen, heh. ;)

  VastaaPoista
 3. Tansku: kyllähän se kuopus tekisi kaiken mitä äiteekin, apua silti aina tarvitsee osittain. Mutta ihanaa on, kun tykkää touhuta kanssani ;)

  Saara: kiitos ! Tyyny kyllä tuli minulle tarpeeseen. Neulat pyörivät aina milloin missäkin, varsinkin niitä irrotelless,a ompeluksen yhteydessä yleensä lattialla...

  VastaaPoista
 4. Ihania kirppislöytöjä!
  Itselläni oli onni saada tuota samaista Arabian sarjaa syvät lautaset mummoni perinnöistä taannoin. Harmitus oli suuri, kun viime viikolla onnistuin pudottamaan yhden lattialle - no 10 kipaletta jäi silti vielä ;)
  Vaaleammansinisellä raidalla olevia pikkulautasia omistan myös muutaman :)

  Kauniit neulatyynyt olette tehneet <3

  VastaaPoista
 5. Marielisa: Oi, kun harmi tuo vahinko! Minulla sarjaan kuuluu isompi ja pienempi kulho, piirakkavuoka ja liekös ne sitten jonkin sortin jälkiruokakulhot, muutamat, joita on. Loput lienee jossain maakuopassa mummolan navetan takana :(

  VastaaPoista
 6. Blogissani on siulle jotain kivaa..

  VastaaPoista
 7. Ihania löytöjä:) Minä en olekkaan pitkään aikaan käynyt kirppareita koluamassa, täytyisi varmaan tehdä kierros. Viimeksi kun veimme kaatopaikalle lasinkeräykseen tavaraa, siellä oli Riihimäen lasipurkkeja pitkä rivi. Minä sitten laitoin vaihdossa omat lasit roskiin ja otin Riihimäet tilalle:)

  VastaaPoista
 8. Tirriliisa: Onpas sinulla käynyt tuuri, kyllä mullekin kelpaisi ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...