27.8.2015

Olohuoneen pöytä

Se oli aikaisemmin sellainen ruskea arkkupöytä, joka myöhemmin maalattiin valkoiseksi. No joo-o. Ette olisi ikinä arvanneet, ette...

Taannoin torilla pyöriessäni törmäsin mustaan mutterinmuotoiseen 2-tasoiseen vanhaan tapaukseen. Ja tiedättekö mitä? Mulla oli varmaan jonkinmoinen kuumekohtaus, sillä olisin niin mielelläni pitänyt sen mustana, mutta se parempi puolisko halusi sen valkoiseksi. Joo-ho ☺

Ensin piti vähän "kiristää" jalkoja ja liimailla tiukempaan sekä hioa vähäsen.Ja sitten alkoi se oravanpyörä pyöriä, maalitela käteen, tekstiä pintaan ja sitä rataa. Tämän siitä sai aikaiseksi:
Viikko siinä vierähti, ennenkuin se sitten valmiina saatiin olkkariin ujutettua. Arkkupöydässä oli nimittäin säilössä meidän liinavaatteita, joille piti löytää uusi tila. No problem, asia ratkaistu ja arkkupöytä saatettiin vintin lepoon.

Samalla pistettiin olohuoneen järjestystä hieman sekaisin. Kyllä nyt kelpaa möhköfanttia katsella ☺

Liekö tässä viedään viimeisiä auringonsäteitä vähään aikaan, on sen verran märät kelit huomiseksi luvassa *lits läts* Kuvasin renginkaappiin osuneita auringonsäteitä haikeina. Olihan tuota kirkasta keliä jo - muttei tarpeeksi asti kenties ☺ Jospa sateet ovat tilapäisiä ja saadaan vielä nauttia lämpimistä loppukesän päivistä.Leppoisaa loppuviikkoa !

10 kommenttia:

 1. Voiko kauniinpaa pöytää enää olla? Siis toi valkoisena ja täydellinen kuva siinä <3 Ihana! Ja näkyy sen alla olevan sellainen mattokin jota mä oon haaveillu :)

  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Matto on Hobby Hallista, se on tooosi helppo pitää puhtaana.

   Poista
 2. Kompassipöytä tuomassa suuntaa olkkarissa. Aivan ihana siitä tuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jos suuntavaisto pettää, tämä helpottaa tukalaa oloa ☺
   Kiitos, Outi ♥

   Poista
 3. No jopas nyt valkeni kuinka teillä on koti valjennut aikojen saatossa :) On muuten aika paljon valoisampi kuin joskus muinoin (vaikka niin tykkäsin niistä vanhoistakin tapeteista ja väreistä).

  Oikein mukavaa loppuviikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, bordellin väristen tapettien poisto auttoi kummasti.
   Me ollaan niin kovin värittömiä immeisiä ☺
   Leppoisaa lauantaita sinnekin !

   Poista
 4. Hyvä, että paremmat puoliskot yllättää muuallakin kuin meilla ;)
  Kaunista, kaunista ja komia kisu tuolla möhköfantissa ;)

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs pöydästä tulikin upea!! <3 Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...