14.8.2015

Kesän tuunauksia, osa 4 (the end)

Ainakin toistaiseksi ☺ Saa nähdä, kun eka pitkät vapaat taas koittaa, lähteekö mulla taas tästä lapasesta. Se on hassu tunne, tuo lapasesta lähteminen - tavalla tai toisella - eikös olekin ?

Aloitetaan tämäkin postaus vanhalla tutulla jutulla eli lampunvarjostimella. Ei mitään vikaa siinä entisessä kaupan versiossakaan, mutta siinä itse lamppu näkyi niin selvästi häikäisten katsojat, joten piti keksiä jotain muuta. Kirpparilta kaappasin täysin blancon version mukaani. Se toinen odottelee vintillä parempaa tilaisuuttaan.

Tämä sen sijaan näyttää nuppineulan päältä tässä lampunjalassa. Nooh, parempia aikoja se jalkakin vielä odottelee ☺
Sitten pari pienempää:

Väliin kylttituunaus tai no...kaksi...mutta pieniä on kyltit. Nämä katsoo nopeesti ☺Mutta tämä seuraava oli kyllä mieluisa löytö tuunausrintamalla pitkään aikaan. Tiedättehän tunteen, kun kaikki on selvää jo ostohetkellä?? Se on mukava tunne se.

Monesti näkee peltisiä Askon postilaatikoita pilvin pimein kirppismarkkinoilla, mutta puista ja tätä kokoa harvoin tulee eteen. Tylsä "Postia"-sana hiottiin pois, maalattiin uudelleen ja pistettiin kruunu päähän (eli vedin koristeeksi). Tekstit pintaan totta ihmeessä - kuis sitä muutoin täällä tehtäis:Mutta nyt - viikonlopun viettoon ja taapero kainaloon ☺

Oikein aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua kaikille !4 kommenttia:

 1. Oletpa sä ollut tuottelias. Näistä mun suosikkinin on kyllä nyt tuo postilaatikko. Mahtava lopputulos.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on tämmöinen ADHD-tuunaaja, on pakko tehdä jotain ☺
   Postilaatikko onnistui kyllä, vaikka itse sanonkin.
   Aurinkoa sunnuntaihin(kin) ! Kyllä nyt kelpaa!

   Poista
 2. Voihan lamput. Sää voisit tulla tännekin tuunaamaan pari lamput.. hih.. :) Nyt unohdin jo mitä piti kirjoitta, kun katselin näitä ihania kuvia. "taas": Noh.. kyltit olivat todella ihania, ja TUO postilaatikko. Munkin pitää mennä ja ostaa jostakin tai tuunata tuolainen postilaatikko.

  Nyt syhyää kädet niin vimmatusti, että ei mitään rajaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla syyhyää aina ja tämän päivät syyhyt on nyt saatettu päätökseen ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...