3.6.2015

Pientä silmänruokaa ja tuunausta

Elo tasaisen paksua (mutta tyytyväistä sellaista ☺) on täällä päässä. Aika menee eteenpäin hiljalleen lähemmäs lomaa ja Viron matkaa. Nooh, jos sitä pääkaupungissakin malttais piipahtaa siinä sivussa, niin olishan se nastaa.

Pienempiä kirppislöytöjä - harakkamaisia sellaisia - ajattelin jakaa kanssanne. Ai niin ja yksi pöytätuunauskin (tosin jo myyty sellainen) pitää vilauttaa. Niitä kyllä on täällä vilissyt yksi jo toinenkin, mutta kertaus on opintojen äiti (tai jotain sellaista).

Aloitetaan löydöillä:

Sinettileimasin, rasia ja kaunis lasikippo.
Liekö ollut sormuksien säilytysalustana, mutta sopiva lasinen pikkuinen astia ajaa saman asian.
Minimallinen jauhokauha pääsi mukaan joukkoon.

Toinen alusta niinikään pitää päällään vanhaa korurasiaa.

Sitten pöydän pariin:

Tänään satoi sanoisinko aikas lailla, tummaa pilveä näkyy vieläkin. Kesää tekee koko ajan - sanon mä ☺ Maaäiti tykkää, mutta minä en *pah* Toisaalta eipä paljoa hetkauta, kun päivät menee sisätiloissa *hih* Taivas on välillä kuin myrskyn merkki, hetken päästä taas hymyilee kuin Naantalin aurinko. Päättäis jo miten päin on - mokomaki ☺

Näillä mennään, mitä on - kohti viikon puoltaväliä. 

Palaillaan taas - muksaa viikkoa sinne!

12 kommenttia:

 1. Voihan harakka taas...♡♡♡.
  Muksaa viikkoa myös sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää tulee jahka kuvailen taas ;-)
   Harakka nauttii:-D

   Poista
 2. niin oli hienot löydöt!! ja sattuipa, että mulla samanlainen korurasia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuipa tosiaan, tuo rasia on yksi lemppareistani, sillä rakastan vanhoja korurasioita ☺
   Niitä ripottelen niinikään pitkin huushollia.

   Poista
 3. Äidillä oli melkein samanlainen korurasia, täytyykin käydä katsomassa....
  Iloa loppuviikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyselehän taustoja, jos samanlainen on. Olisi kiva tietää mistä on peräisin. Itse ostin Vaalan antiikkikirpparilta pari vuotta sitten. Ruotsista hakevat sinne tavaraa.

   Aurinko paistaa ja huomenna vapaapäivä.
   Illan kruunaa Hedberg ;-) Iloa ei puutu ;-)

   Poista
 4. Voihan harkakka ja kippo sentään. Kyllä nyt täälläkin harakan silmä kiiltää kirkkaana, kun näitä kuvia katselen. Aivan ihania kuvia jälleen.

  Mulla oli keittiön hyllyllä sellainen vanha lasikippo vähän samaa mallia kuin tämä sinun. Eräänä päivä se kippo päätti tippua lattialle ja hajota ihan p...pieniksi palasiksi "sirpaleet tuottaa onnea", eiks se näin mennyt. Nyt mä mietin mistä moisen kipon löytäisin uuden tai vanhan tilalle. Pitää varmaan, kun kerkiän mennä kiertämään kirppareita ym..!

  Kiwaa lomaa sinne kotimaan rajojen ulkopuolelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan pihkura sun kippoa minkä teki....
   Jep, mä uskon, että loma on kiva sitten, kun sen aika koittaa. Jokainen päivä vie lähemmäs h-hetkeä enkä jaksais odottaa !

   Poista
  2. Sitä lomaa kannattaa oikeasti odottaa innoissaan. Kohta sä kirjoitat, että loma lusittu ja viro nähty. Aika menee niin nopeasti, että voi keljun kurjuus. Olen itse lähdössä pikkumiesten kanssa tätini luokse ens viikolla ja seuraavalla viikolla kannattaa olla tutkailemassa blogia, koska sinne tulee taas niin kivaa luettavaa..."ainakin yritän luvata"! :)

   Poista
  3. Juu, nyt tuntuu vielä niin kaukaiselta, mutta koko ajan saavutetaan ja pam, kaik' onkin jo ohi ☺ Paree ajatella vain pari päivää eteenpäin *hih*

   Mäpäs käyn kurkkii sitten blogiasi ☺

   Poista
 5. Oi mitä ihanuuksia taasen löytynyt <3 Tässä läppäri sylissä ehdin vihdoin lukemaan postauksia oikein ajankanssa. Kotisi on oikein aarreaitta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Anne-Mari ♡

   Täällä olis pari aarretta suakin odottamassa sen kaukaisen haasteen vuoksi. Ei oo pakko, onhan siitä jo aikaakin, mutta jos innostut...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...