28.6.2015

Kesäpäivä landella

Piipahdettiin aamupäivästä maalla - landella näin joidenkin mittakaavassa. Ihanassa lapsuuteni mummolamaisemassa. Sää suosi, kuten koko viikonlopun (ristinmerkki) ja mikäs sen mukavampaa kuin relata luonnonhelmassa. Näissä maisemissa on tullut muutama kesä aikoinaan vietettyä:


Yli 100-vuotias pihapiirin komistus ☺ Mii laik it.Saalistakin tuli:


Pihahommiakin on tok' tehty, niistä lisää myöhemmin. Sen verran kerron, että nyt lähti meiltä kukkapenkki veke. Ei oo mun juttu nuo puutarhahommat, mutta kenties jossain muodossa joskus tulevaisuudessa jotain viritellään. Ei mitään viidakkoa, mutta jotain kenties. Ehkä. En tiedä. En lupaa mitään. 

Tämmöistä kaivettiin ylös ja sen päällä ollutta havupensasta. Juuh, alla oli vanha sembramännyn kanto *erkele, että oli iso....! Sen eräs juuri (yksi monista) kasvaa sitten suoraan alaspäin, joten se jätettiin rauhaan. Ei se miesvoimin lähtenyt ja sähkövehkeitä ei sitä varten tilailla ☺ Pinta saadaan kuitenkin tasaiseksi.


Alppiruusu on ainut kasvi, jonka tunnistan tuolta rikkaruohojen ja joidenkin maanpeittokasvien seasta, joten oli kenties oikeutettuakin pistää penkki maan tasalle ☺ En mä kuitenkaan ruusua pois heittänyt, se siirtyy toiseen paikkaan pihaa koristamaan *hope so*

Tämmöistä kuntoilua täältä, ensi viikolla mennäänkin sitten kohti hulinoita!

Ihanainen (jokavuotinen) Runoviikko, Kajaanin Markkinakatu ja Kainuun Musiikkijuhlat elävöittävät kaupunkia olan takaa ☺ Josko nyt jo töidenkin puolesta, mutta muutenkin osallistun aivan jokaiseen noista☺ Teini on töissä Runoviikolla myös, joten saa tuta sitten kunnon työnteosta ☺

Palaillaan, kun voi taas huokaista ☺

Moi moi !

6 kommenttia:

 1. Mukavaa touhun täyteistä tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi.
   Nyt ei auta valittaa tekemisen puutetta 😊

   Poista
 2. Ihanan kesäistä ja leppoista tunnelmaa! <3

  VastaaPoista
 3. Nyt myönnän ja tekstit taas lukemati! Jäin vain katselemaan näitä ihania maisemia ja haavissa olevaa haukea.
  Olimme viikonloppuna meidän mökillä ja meidän tällä viikolla 11-vuotta täyttävä poika nappasi veneestä käsin virvelillä 5 kg hauen ja pituuttakin oli mukavat 97 senttiä! Kyllä kannatti pojan odottaa järvelle pääsyä. :) Tämä meidän junnu on osoittautunut melkoiseksi kalamieheksi joka kesä meidän mökillä.

  HIENOJA kuvia jälleen sinulla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huisi vonkale!!

   Niinpä, kalastusharrastus on meilläkin laajentunut jo parisen vuotta perhonsidontaan.
   Mikäs sen mukavampaa kuin saada saalista omatekemillä syöteillä ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...