10.2.2015

Pyyheliinateline

Reilut 10 vuotta on tämäkin pyyheliinateline/naulakko meillä erinäisissä varastoissa lojunut, kunnes vihdoinkin otin sen käsittelyyn. Toinen nuppikin oli hukassa pari vuotta ja sen lopulta ihan vahingossa löysin jostain epämääräistä tavaraa/rojua sisältävästä laatikosta. Ajattelin: "Nyt tai ei koskaan!"

Kiva vanhan vihreä sävy sai taas uuden peiton päällensä. Tämän sairauden luonne ei ota laantuakseen ☺
Kännykuvista ei tuon valoisimpia tullut, mutta saavat luvan kelvata. Sävynä JDL:n Pearl Grey. Ostin viime viikolla kokeeksi Soft Creamin, jota on tullut jo sipaistua pariinkin paikkaan. Niistä lisää myöhemmin.

Aika usein on tullut ruokakaupassa käydessämme ostaa kukkapuska kotiin - aina varsinkin viikonlopun kunniaksi. Ruusut ovat lemppareitani ja osa kimpuista onkin tullut myös kuivatettua koristeeksi.
Sellaisia värkkäilyjä taasen. Lisää luvassa.

Sää on tänään plussan puolella ja aurinko paistaa - ah, tätä olotilaa ☺

Palaillaan taas, moi moi !!


10 kommenttia:

 1. Kun mää näin blogiseinälläni eka pikkukuvan mä ajattelin että se oli lopullinen versio ja mietin että ookko sää luopunu valkoisesta. ;) Oli tuo vihreä ihan hieno mutta kyllä tuo uusikin sävy sopii mainiosti tuohon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vieläkään taipunut muuhun väriiin ;-)
   Valkoinen sävy veti pitemmän korren taas.

   Poista
 2. Olet varmaan jo ziljoona kertaa saanut vastata tähän nyt esittämääni kysymykseen, ei vain ole kohdalleni vastaus osunut, siispä mistä hankit nuo niin silmää miellyttävät sabluunat? Ja onko ne "kesto" vai kertakäyttöversioita? :) ja tuotoksesi kyllä taas kelpaisi minunkin seinälleni :) Nautitaanpa auringosta ja lämpöasteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeillaan jos nyt tärppäisi, Irma ;-)
   Eli Graphics Fairyn sivustolta noita tekstejä saa vapaasti noukkia :-)

   Poista
  2. Kiitos ja nam :) sinne siis ;)

   Poista
 3. HIANO, taas kerran! Mukavia plussakelejä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...