16.2.2015

Avopille lamppu

Anopille tarkalleen ottaen, muttei meitä ole vielä kirkossa kuulutettu, joten avoppi hän on ☺

Puhuttiin jokin aika sitten pöytälampuista ja anopintekele siinä mainitsi, että olisi tarvetta. Kaapissa lojui joutilaana tuunaamani varjostin, joka miellytti. Mutta jalkaosaa oli vaille.

No-oh, silmät auki kirpparilla kokonaisen 1 käynnin verran ja heti nappasi. Mutta oli vääränvärinen - on se ihanaa, että muutkin tykkää valkoisesta ☺☺

Tuumasta toimeen ja suti käteen, niin johan muuttui sävykin. Enkä tietenkään muistanut ennen kuvaa, kun jo olin sutaissut sen valkoiseksi - sori. Jalkaosa oli (synkkä) tumma alunperin.

Ja tässä lopputulos sitten kuvin:Kyllä tuosta lempimaalistani on moneksi ja sitä on niin helppo työstää. Kuivumisaikakin on niin passeli tällaiselle "tänne just nyt eikä huomenna"-tyypille. 

Arvatkaa vain, olisinko pitänyt itselläkin, mutta eihän se sovi...ei olisi edes paikkaa löytynyt, kun en keksinyt mistä jo kotona olevasta olisin edes raaskinut luopua. Mutta - saahan noita tuunattu uusiakin - jopa niistä täällä olevistakin ☺ Ja saan kuulemma käydä kylässä moikkaamassa luovutettua kaunotarta *heh*

Hömpsin tömpsin, mä häivyn nyt työmaalle !

Moikka moi !

4 kommenttia:

 1. Kyllä on avoppi ☺ varmasti tyytyväisenä kaunokin kotiuttanut.

  VastaaPoista
 2. Ihana lamppu ja vielä ihanampi termi "avoppi" - en ole ennen kuullutkaan. Avomallin anoppi kuullostaa jo ihan vanhanaikaiselta ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mallu ☺
   Avoppi on itse nimensä "valinnut" ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...