2.1.2014

Vanhan vuoden tuunauksia, osa 1

Pakko kurkata vielä menneeseen - tuunausten muodossa. Välipäivinä (kun oli aikaa ja intoa - niin ja vatsa pinkeenä -> pakko liikkua vähän) innostuin sotkemaan noita vanhoja kirjoja oikein urakalla. Ei ne niin vanhoja ole, etteikö sutata raaskisi ja niitä on paljon, joten uskalsin pistää liukuhihnan pyörimään.

Mietin tässä, että montakohan osaa tuohon otsikkoon tulee ja lupaan, että korkeintaan 3 tai 4... En malttanut postailla välipäivinä ollenkaan. Armoa!!

No, osa 1 koostuu kolmesta kirjasesta. Ne ovat kaikki jouluisia ja niistä meille jää tuo kultainen tämän tulevan vuoden joulukirjaksi.

Kirjat ovat siis kauniita koristeita, ei lukemista varten ☺ Kynttilän voi polttaa, mutta yksin sitä ei voi jättää palamaan, kuten ei yleensäkään kynttilöitä.

Loppuun pari "tuimaa" kissakuvaa. Osaa se Lemmykin ja ottaa isommalta mallia tarvittaessa ☺ Onkohan niillä jo ähky meidän muiden kotona olosta?! Noo-h, rakkautta ei voi olla koskaan tarpeeksi, eihän... Hih, vähän stressaantuneilta näyttävät ukkelit ☺Palaillaan ja mukavaa loppuviikkoa ♥6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...