23.1.2014

Peili(e)n paikka

Vaihtelu se on poikaa, sanon mä. Jos ei muuten niin vaikka seiniä pitkin ☺ Joten seinille katse siis - taas.

Vuonna yksi ja puukko olin ostanut eurolla kirpparilta vanhan peilin kehykset. Toivorikkaana odotin (ja se kannatti), että jonain päivänä löytäisin niihin sopivan peilin. Ikkunaostoksilta sen bongasin yhtenä sunnuntaina lenkillä ollessa ja seuraavana arkena se oli jo kotona.

Peili sijoittui ruokailuhuoneeseen entisen vanhan (ja tuunatun) peilin paikalle, joka taasen muutti kuopuksen huoneeseen (siellä, kun ei ollut peiliä vielä ollenkaan *mikä sisustusmoka*).Onhan se vähän epäsymmetrinen, mutta mikäs vanha ei olisi ☺  Hyvä, ettei leikkelemään tarvinnut alkaa, sillä isompia peiliraatoja on vintti pullollaan. Ne leikkauskokemukset ovat niin kovin epämukavia...
Ja mikäs sen hauskempaa kuin katsella itseään peilistä kuin olisi vähintään Särkänniemen Metkulassa ☺ Mikään pinta ei ole tasaista.

Sitten kuopuksen huoneeseen:
Tämän peilin ollessa ruokailuhuoneessa, sen alla oli epämääräinen tuunaamani metallilätkä jostain vanhasta kukkatelineestä. Se sellainen Welcome-tyylinen kyltti se muistaakseni oli. No, joka tapauksessa se ei enää käynyt tuonne ruokailuhuoneen uuden peilin alle, joten lätkäsin se kuopuksen tuoliin kiinni:


Vastaväitteitä ei ole kuulunut - huh.... Toisin kuin teinin huoneessa touhutessa. Pihkura, että on vähään tyytyväinen 15-v talossa. Mitään ei saisi muuttaa tai vaihdella?! No, mähän en tunnetusti usko ja siitä lisää myöhemmin. Nyt pitää rientää viettämään toivorikasta torstaita sorvin ääreen.

Voikaahan hyvin ♥

12 kommenttia:

 1. Kaunis peili eikä entisessäkään mitään vikaa :) Aikamoinen onnen kantamoinen löytää sopiva peili raameihin.Mie oon käyny lasiliikkeessä leikkuuttamassa sopivan peilin kehyksiin.Itse en siihen hommaan vielä ole alkanut ja taitaa olla parempi etten alakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin kallistutaan helposti lasiliikkeiden puoleen ☺ Niin on monta peiliä sirpaleiksi saatu, ettei kiinnosta tällä haavaa yrittääkään.

   Poista
 2. Minäkin olen tässä pari päivää arponut kahden peilin kanssa. Tilaa on (enää) vain toiselle, mutta kummalle; vähän vanhalle vai oikein vanhalle... Enempi tykkäisin nyt oikein vanhasta, mutta kun se vääristää, ja olisi se ainoa iso peili... Taidan lopettaa sisustamisen! Juu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä lopeta, tää on niin kivaa ja palkitsevaa loppupeleissä ☺

   Poista
 3. Upeita peilejä. Olen sellainen peilimagneetti, että harvoin pystyn ohittamaan kuvastinta niin ettei se tarttuisi mukaan. Siis kirppiksellä, en minä toisten kotoa peilejä nyysi :) Peilien leikkaamisestakin on kokemusta, vaihtelevaa menestystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tykätään kovasti peileistä *ja se näkyy*

   Leikkaamista on täälläkin harrastettu. Välillä onnistuu, välillä ei (yleensä ei ja just silloin, kun on se viimeinen palanen enää mahdollisuus leikata - ne muut meni jo pipariksi ☺)

   Poista
 4. Ai ai ku nätti peili...onneksi peilit vääristää (niin luulen) joten mulla taitaa olla vekkulitalon peilejä kans kotosalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi ja kaikkia ryppyjä ei edes näekään ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...