25.11.2013

Valoa ja valkeaa

Meillä elellään sisällä hämärässä, ulkona näkymä on niin kauniin valkoista. Tämä emäntä nauttii tässä vaiheessa tästä vuodenajasta täysillä :D Talven lapsi, minkäs teet...

Silti ostin "uuden" vanhan jalkalampun, en valoa tuomaan (sillä nyt on kynttilöiden aika), mutta muutoin kenties kodin kaunistukseksi tai jotain. Ostin tämän jo pari viikkoa sitten, mutta nyt näpsäisin siitä kuvat, kun aurinko paisteli niin komiasti pihalla.


Ja pari räpsyä valot päällä hämärässä:Viime vuotinen talvinen kranssi siirtyi makkariin vaihtelun vuoksi ja lyhtyyn on sytytetty tuikkeroinen.Makkari näyttää muutoin tältä. En laittele päiväpeittoja paikoilleen, en. Loikoilen tuolla paksun torkkupeiton ja joulunpunaisten pussilakanoiden välissä päivisin - kissat seurana :D


Eli ei mitään maatakaatavaa täältä tänäänkään :=) Aivotoiminta on erittäin vilkasta ja suunnitelmia senkin sata, mutta makoilut jatkukoon!

Oikein kivaa viikonalkua kaikille, mä lähden sipsuttelee kahville !

14 kommenttia:

 1. Ihana jalkalamppu, ja tuo jalka tekee siitä vieläkin makeamman!! Mukavaa viikkoa:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalassa on jotain, Anne-Mari! Totta.

   Ei ollut hassummassa kunnossa muutenkaan :D

   Poista
 2. Makee! Jalka varsinkin!

  Tää on muuten kumma juttu, kolme kertaa yritin avata sinunkin postausta, ei tapahdu mitään, masiina on kuin siirapissa (kännykkä myös) mutta kun ottaa äkäisen puhelun DNAlle niin johan lähti myllyt pyörimään! Kuulemma alueella jotain ongelmia, ollaan tietoisia - mutta mitä varten heti alkaa pelittää kun ihan melkein haukut ne pystyyn??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkö siellä on sen jonkun Einon vaikutuksia ?! Meillä tökkii harva se ilta, joten olen kait tottunut. Alkaa joka ilta samaan aikaan ja olen jo oppinut välttelemään koneella oloa siihen aikaa :=)

   Poista
 3. Aah, mikä lamppu, jalkaa kuolaan minäkin! Itsellä jotain vastaavaa haaveissa, tyylillä etsivä löytää ja hiljaa hyvä tulee .... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jalka kyllä vaikutti ostopäätökseeni aika vahvasti :D

   Hyvää kannattaa odottaa, sanovat viisaammat.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...