3.11.2013

Tapiseerausta

Vastahan se viime viikolla tapetoitiin - oli ainakin mielikuva itsellä... Olohuoneen tapetoinnin myötä tuli katseltua muutakin tapettivalikoimaa ja voi pojat tytöt, että oli olo kuin karkkikaupassa! Niinpä mukaan lähti pari rullaa - pienen käytävätilan verran.

Eihän se värisävyltään paljon poikennut edellisestä versiosta, mutta se vaihdettiin kuis muuten :=) Ja samalla saatiin tasoitettua parit epätasaisuudetkin.Kurkkaus vielä niin monesti täällä jo vähälle aikaa esiintyneeseen makkariin ja niihin matkalaukkukokoelmiin - älkää kyllästykö ta scrollatkaa suosiolla loppuun :D Kentis tuo  päällimmäinen on nyt tuossa kasassa se viimeinen. Ei näytä enää hyvältä, jos kasa kasvaa.. Samalla vaihtelun vuoksi laukut siirtyi lipaston toiselle puolelle. WUAAH, mikä muutos *heh*Ja tasapuolisuuden nimissä toinen puoli näyttää tältä. Tosin on haaveissa ottaa sittenkin tuo tuoli yöpöydäksi...nih.


Kenties viimeinen matkalaukkulöytö (Vaalasta) pääsi makkarin sohvan alle. Ja mä muistan, kun tuuletin (mielessäni) kasatessani tuota pinoa: "Onpa mukava päästä imuroimaan tän sohvan alta ilman, että tarttis matkalaukkuja siirrellä...!" No - sitä iloa ei sitten kauaa kestänyt.
Eilinen pyhäinpäivä ja sen suunnitelmat meni sitten meillä uusiksi, kun huomasin Pörrin tulehtuneen silmän aamutuimaan. Soitto eläinlääkärille ja tipat kehiin, nyt on molemmat silmät taas auki. Kekripukin polttoa ei lähdetty kahdestaan katsomaan (toinen pojista - se pienimmäinen meni halloweendiskoon ja teini ei liiku muuten vaan vanhempien seurassa ?!). Antiikkimessuilla piipahdettiin tänä aamuna ja isäinpäivälahja löydettiin sekä jotain pientä kivaa. Niistä lisää jossain vaiheessa.

Kuten höpinöistä ja muutoksista (?) voi päätellä, mitään isoa ei täällä talossa tapahdu. Mä oon hieman pysähdyksissä kuten on talven tulokin :=) Mieli ei oo maassa, turha pelätä, olen vain inspistä odottavalla kannalla :)

Näköstellään taas ♥

8 kommenttia:

 1. Voi pientä Pörriä, onneksi tulehdus yleensä paranee todella pian kun saa siihen lääkkeet. Olen täällä jo odotellut kuvia antiikkimessujen aarteista, alahan kuvata vaan pian :)
  Välitilasta tuli kaunis, vaikka eipä entisessäkään mitään vikaa ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmä on jo parempi, pitänee hoitaa taas rokotukset kuntoon (molemmilla), niin ei flunssa aiheuta enempää haittaa.

   Joo, ei nyt noita aarteita pahemmin tullut kahmittua. Vaala -ähky vieläkin päällä :D

   Poista
 2. Sulla sentään tapahtuu jotain! Täällä ei mitään!!
  Mie vaan lusmuilen :)

  Nättiä, nättiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lusmuilet ?! Mä en usko :D

   Nättiä ja nättiä, mutta huomasitko tuon aivan ihanan lampun katossa?! Mä niin tykkään siitä ♥

   Poista
 3. Voi huoh, mite ihanaa tapettia oletkaan löytänyt ja nuo matkalaukut ovat aina vaan niiiin ihkuja♥!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalaukut on kyllä monikäyttöisiä *hih*

   Tuo (ja miljoona muuta tapettiakin) oli(si ollut) pakko saada :=)

   Lämmin kiitos sinulle ♥

   Poista
 4. Kivan näköinen tapetti! Ja ihanat matkalaukut, itsekin haaveilen tuollaisesta kokoelmasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on kaunis ja erittäin kiitollinen laittaa :)

   Matkalaukut ovat oivia säilytys/piilopaikkoja kaikenalaiselle tavaralle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...