9.10.2013

Retroilua ja perhoilua

Mitäh, meillä?!?! Retroa! Apua, ei sen näin pitänyt mennä...

Mutta meni kuitenkin, kun kirpparilta kannoin kotiin "jollain tavalla kivan" pienen pöytätaso/lehtitelineen tai jotain. Kenties ajattelin, että helppo nakki tuunata ja sitähän se oli, sillä ei vaatinut kuin pötyätason hiomisen ja maalaamisen.

Silti...mietin...tuo ei tuu jäämään meille kovin pitkäksi aikaa. Nyt se on kuopuksen huoneessa yöpöytänä ja koulukirjojen säilytyspaikkana (niin - kirjojen tunkeminen tekee tosi tiukkaa tuohon väliin). Varmaan lähtee yhtänopeasti kuin tulikin hetken mielijohteesta paremman vaihtoehdon löytyessä tilalle.

Äh, parempi vilkaista toisaalle ja katsastaa kuopuksen sisustamista eli mitä muuta pientä kivaa puuhattiin hänen huoneessaan viikonloppuna.

Olin taas ollut matkalaukkuostoksilla ja yhden sellaisen sai pikkumies äiteeltä ujutettua (noiden sängyn alla lojuvien lisäksi) omaan huoneeseen perhontekotarvikkeitaan varten. Toinen pienempi napattiin lipaston alta ja pistettiin isomman päälle, sillä eivät ne kaikki tarvikkeet loppujen lopuksi mahtuneet tuohon isompaan versioon:)


Rottinkiarkku kätkee sisäänsä Taekwondo-varusteita.


Juu-u, vaikutteita ei tarvitse kovin kaukaa etsiä :D Muistan vielä ajan, kun poika tuumasi asuvansa museossa eikä niinkään sanonut sitä postiiviiseen sävyyn *heh* Seuraavissa kuvissa pikkumiehen kädenjälkiä eli niitä perhoja:
Tässä se vekotin, jolla noita kauniita hyönteisiä värkätään:


Postaan myöhemmin meidän ostosreissusta viikonloppuna Vaalan antiikkikirpparille ja nimenomaan kuopuksen löydöistä. Edellisen postauksen lampunjalka oli löytö niinikään sieltä. Pikkumies teki ostoksia siihen malliin, että päämäärä ja ennenkaikkea käyttötarkoitus oli selvillä heti alusta esineitä katsellessa :D

Mukavaa keskiviikkoa kaikille !


14 kommenttia:

 1. OOOOH!!! Jos tuo lehtiteline lähtee teiltä niin myy mulle!!! Kuun vaihteessa olen tulossa sinne messuille... ;) Vinkvink!!! Ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä, että joku tuntee vetoa siihen :D Tuutko piipahtamaa meilläkin?!! Juu ja lehtitelineestä voidaan kyllä keskustella!!

   Poista
  2. Hiiii! Voin mä tullakin, jos aikataulut natsaa! Palataampa lähempänä asiaan! :))

   Poista
 2. Ihanassa sängyssä saa kuopus nukkua! Eikä ole retropöytäkään hassumpi.
  Meilläkin on joskus lasten suusta kuulunut vihjailua noista museohommista, mistä lie sitten kyse onkaan.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky on mieluinen, on minun isoisäni vanha ja sittemmin myös oman isäni. Nitisee ja natisee, mutta kyllä siinä kuulemma hyvin nukkuu :D

   Poista
 3. Hauska tuo pöytä. Jotenkin tosi kiva mallinen. Ja ihana huone tosiaan ja tuo sänky, oih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pöytä on nimenomaan hauska, ei muuta :=)

   Huone oli ennen meidän vanhempien makkarina, siitä muistona nuo tapetit. Sittemmin on lattia saanut uuden pinnan ja tietty kalustettu uusiksi.

   Poista
 4. Taitava pikkumies :) ja on kyllä ihana huone hällä, itekkin mieluusti nukkusin tuossa sängyssä :)

  Saako kysästä tässä ohi postauksen yhtä juttua?

  Laitoit kerran yhteen postaukseen ohjesivuston, mistä vois tulostaa niitä siirtokuvia, mutta kun en mikään kielinero ole, niin olisko sulla helppoa kuvansiirtotekniikkaa ja mitä aineita niihin tarvii. Joskus oon tehny sillä lakkatekniikalla, että 5 kerrosta lakkaa kuvan päälle ja sitten takaa veden kanssa näperretään sitä paperia pois ja sitten lakan kans kohteeseen kiinni. Kiitos jo etukäteen :) Heh, kysäsin jo vaikken saanut lupaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos!

   Ei kysyvä tieltä eksy, U-mummu :=)
   Haulla art medium, kuvansiirto löydät blogistani jotain ohjeita. Itse olen tavattoman laiska enää niitä tänne vääntämään. YouTubesta löytyy paljon myös videomateriaalia (ei tarvitse välttämättä enkkua taitaa) haulla image transfer.

   Poista
  2. Kovastipaljon tattista, enköhän minä nuilla ohjeilla pari baarijakkaraa päällystä :)

   Poista
 5. Pikku mies on tehnyt komeita perhoja, Samikin tuossa vieressä ihasteli. Muistan kyllä, kuinka kesällä niiden tarjontaa tutkaili :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiina!
   Joka ilta syntyy lisää, niitä taitaa olla lähemmäs 100 jo kasassa ja piilossa kissoilta, tietty :D Lemmy on mestari metsästämään niitä J:n pöydältä, jos taso jää auki *heh* Välillä oikein kyttää, että unohtuispa niiltä jotain....

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...