16.10.2013

Höpön löpön

Täällä ei nyt oikein synny mitään järkevää ajankuluksi (ellei tätä postausta lasketa...) Tarjotintuunaukset vain jatkuvat, kun kerran tuli tyhjennettyä meidän Tiimarin hyllytkin niistä :)

Kissat (siis Pörrikin) syövät kuin hevoset ja selkä vääränä saa kaupasta kantaa kissanruokaa. Whiskasin Grilled Food on nyt niin in. Me oltiin jo vähän huolissamme Pörrin syömisestä, näykki ruokaa vähän kerrallaan, jätti siihen ja Lemmy toimi jätemahana. Joten arvata voitte, että kummassa kissassa se ylenpalttinen syöminen alkoi näkyä...

Mä oon 1-vuotias...

Ikää rapiat 4 vuotta.

Säännölliset ruoka-ajat tuottavat varsinkin Lemmylle tuskaa. Joka ikinen kerta, kun joku meistä menee keittiöön, uskollinen kissa seuraa perässä :D Ja kuinka monesti tuo pieni joutuukaan pettymään. Pitää ne rajat ja rutiinit olla kissallakin, vai mitä.

Lopuksi teille vielä muutama kuva jo niin tutuista tuunauksistani lautasten ja tarjottimien parissa. Kirpparin hopeinen lautanen koki jotain.Tiimarin peltitarjottimet.

Huominen puristus vielä töissä ja sitten olisi peräti 3 päivän vapaa (en tuuleta :). Syyslomaa viettävät mies ja pojat, mä paiskin senkin ajan töitä *plääh* 

Nyt mä lähden makuuhuoneen ihmeelliseen maailmaan ja toivon, että saan ainakin kisut kaveriksi ♥

Talventuntua ilmassa ja sitä lunta odotellessa (sillä tämä musta season saisi olla ny tässä...), voikaa hyvin!


6 kommenttia:

 1. Pörtsy näyttää ihan satujen saapasjalkakissalta :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Toinen on mötkylä ja toinen jotain muuta kaliiperia =)

   Poista
 3. Vitsi, että ovat noi kisulit ihania. Niin se meidänkin Pörri kulkee minun perässä keittiössä, josko toi emäntä joskus heltiäs ja pienen juustonokareen antaisi. Monesti se kyllä joutuu ressukka pettymään. Kova on toi maailma. Itse syödään monenlaista ruokaa ja koiraressulle vain kuivia muroja, vaikka kuinka koittais olla kiltti ja mieliksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että melko uskollisia ovat kyllä seurailemaan perässä *heh*
   Pakkohan se on heltyä aina välillä...heikko luonne kun on :=)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...