30.8.2013

Rasia DIY

Tämä oli helppo nakki! Valmiiksi valkoinen, joten pikkumuutoksilla ilme koheni huomattavasti. Kirpparilta mukaan tarttunut pahvinen rasia, joka ei millään voinut jäädä sinne, eihän...

Illalla sain inspiksen (tosi pienen sellaisen) ja virittelin kuumaliiman, pitsit ja hörhylät pöydälle. Alkuperäistä kuvaa ei ole, mutta kuvitelkaa valkoinen blanco rasia, niin siitä se lähti :D


Tuon isomman, vanhan, hattuboxin tuunauksen näette täältä. Juu-u, sisällä ei ole vieläkään mitään. Tuossa se pölyttyy ihan rauhassa uuden kaverin kera.

Jaa-a, mitäs muuta? No, ei yhtikäs mitään. Kuten postaustahdista voi päätellä. Kirppareilla pyöritty, töitäkin tehty, flunssanpoikasta hoidettu (päättäisi jo, tuleeko vai ei...) ja kotoilua. Siitä on tämä viikko tehty :D Patalaiska, mikä patalaiska. 

Hip hei, jälkikasvu heräsi, joten se on breakfast time! Ja sitten mun pitää lähteä jonnekin - ai niin, töihin... Onneksi on perjantai - oujee!

Aurinkoa viikonloppuun kaikille!

13 kommenttia:

 1. Ihania boxeja!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Apua! IHANA, kuin kaupanhyllyltä ostettu :)

  VastaaPoista
 3. Kuules patalaiska, sinähän voisit jemmata noissa niitä kuumaliimoja ja muita tuunailuhärpäkkeitä :D
  Ai ei mahdu vai? Että tarvii matkalaukun? Noooo.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kyllä vasen käsi ei tehnyt mitään kun oikea huitas väärää namikkaa...piti toivottelemani mukavaa viikonloppua kauniiden rasioiden tuunaajalle. Ja muullekin jengille :)

   Poista
  2. Niinhän mulla onkin tarkoitus, mutta kun olen patalaiska vielä niitä sinne laittelemaan :D

   Usko pois, kyllä ne vielä sinne laitetaan! Niitä varten noita boxeja onkin tuunailtu.

   Muksaa viikonloppua sinnekin ♥

   Poista
 4. Patalaiskasta tietoakaan!!!! Minä se olen laiskaksi alkanut, joskin olosuhteiden pakosta, mutta tähänkin tottuu ja helposti tulee siirrettyä asioiden aloitus hamaan tulevaisuuteen ;) Olen kuitenkin luvannut itselleni (en vielä muille, heh), jotta kun vauva syntyy alkaa taas vanha minä kaivautua esille maalipurkkeineen ja teloineen :)

  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ihana syy, Krista ♥ Mulla ei mitään syytä *hih*

   No-oh, pitää kait sitä välillä osata laiskotellakin...

   Ihanaa viikonloppua sinnekin!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...