8.8.2013

Nyt pitäisi sitten alkaa hankkia niitä hattuja

...sillä yhden ison hatturasian löysin kirpparikierroksella. Sinne mahtuisi SE kunnon lierihattu - on meinaan kokoa tällä boxilla. Mutta mullei ole kuin pipoja...

Ostos löytyi eräänä päivänä taas jonkin sortin kirpparikierroksen yhteydessä, kun muistin (daa-a!) erään ns. antiikkiliikkeen "kaupungin laitamalla". Siellä tulee harvoin piipahdettua ja niinpä tämäkin kerta oli tyyliin: "Hei, käydään tuolla, kun nyt kerran kulmilla ollaan!" Ja sinnehän piti pysähtyä, kun intuitio vei !

Ei harmainta aavistustakaan vuosiluvusta ja alkuperäismaasta - niin kuin ei mulla yleensäkään - mutta vanha se on. Heti näin, mitä sille tekemän piti:
Tällaiselta se näytti ostettaessa, kauniin vanhalta ja varsin helposti tuunattavalta :D


Hattuja siellä en ainakaan tule säilömään enkä jätä sitä tuohon lipaston päälle - koonkaan puolesta :) Survon sen täyteen tuunauskamoja, sillä tällä hetkellä ne ovat hujan hajan pitkin huushollia ja mä juoksen itäsiivestä länsisiipeen (unohtakaa mielikuva...), kun en ikinä muista missä mikin tavara on. Ehkä tämä helpottaa muistia :D

Mukavaa loppuviikkoa kaikille ♥

6 kommenttia:

 1. Kylläpä teitkin siitä suloisen , ei kun hattua hankkimaan :)

  VastaaPoista
 2. Mullekin ehdottomasti tuollainen hatturasia varsinkin niille pikkutavaroille. Aivan ihanasti tuunasit ja toivottavasti löytänet sille sopivan paikankin :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Ainosofia!

   Harmaana se on kenties kivempi kuin valkoisena.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...