25.5.2013

Romuska

Kevätkesän tai jotain flunssa on vaivannut meidän porukkaa menneen viikon ajan ja niinpä täällä ollaan touhuttu pienemmällä vaihteella, unohtamatta kuitenkaan tuunailuja ja kirppareita :)

Taannoin käytiin hakemassa se peräkärryllinen tavaraa naapurikunnasta. Hiljaa hyvä tulee, tuunailut edistyvät koko ajan. Siinä kommuutissa mulla on melkoinen urakka ja se onkin jäissä, mutta läpi senkin uudistuksen vien, se on saletti!

Tässäpä se sohvapöytä nyt "valmiina" esittelyyn. Ja kertauksen vuoksi vielä ennen kuva:

 Sitten alkoi maalihommat:

Ja ne tekstit ilmestyivät lopuksi...
Tänään käytiin elämämme eka kerran huutokaupassa, ihan vahingossa bongattiin kyltti erään kadun varrelta ja loput varmaan arvaattekin?! No, mentiin me sinne, muttei ostettu mitään... Tavara oli uutta huonekalua (jonkin huonekaluliikkeen jäämistöä) - aivan liian nuorta meidän makuun, mutta mielenkiinnolla seurattiin jonkin aikaa huutokaupan kulkua.

Päivää on vietetty pihalla, jälleen maalaillen ja kukkia laitellen. Yritin mä lökötellä auringossa tekemättä mitään, mutta se tyssäsi 5 minuuttiin tällä kertaa. Piti painua suihkuun :=) Illalla vielä piipahdan työhommissa ja sen jälkeen onkin kyllä sidukan paikka *slurps*

Mutta nyt pitää vetää yskänlääkettä tai jotain, että saa röörit auki tai jotain.
Taas tulee joku köh köh-kohtaus. 

Se on moi moi ja voikaa hyvin!

6 kommenttia:

 1. Sidukan paikka ;)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin olisi ollut tänäänkin, muttei ollut yhtään kylmässä :=)

   Mukavaa sunnuntai-illanjatkoa sinne!

   Poista
 2. Huutokaupat on kivoja. HArmi vaan, että niitä järjestetään täällä meillä päin aika harvoin. Tai ainakaan ei ole silmiin osunut. Se on sellaista kesätunnelmaa parhaimmillaan. Kaunis pöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saga.

   Huutokauppa oli mielenkiintoinen kokemus ja varmaan mennään uudestaankin vastaaviin tapahtumiin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...