13.5.2013

Päivänä eilisenä

En ole mikään juhlijatyyppi (enää nykyisin :)  ja niinpä eilisen juhlapäivän loput tunnit menivät aivan pihahommiksi auringon tultua lopulta esiin. Lauantain peräkärrykuormaan mahtui vaatekaapin lisäksi kommuutti, josta nyt kuvanen.

Kova kunnostaminen (hiominen) on ollut ja vieläkin riittää siloiteltavaa. Olin välillä kyllä heittää hiomalaitteen mäkeenkin, mutta hammasta purren hioin niin kauan kuin jaksoin - muutaman tunnin. Onhan tuohon hommaan helpommatkin konstit, mutta kun se pitää tapahtua just nyt eikä huomenna, nih!

Tämä saatiin kaupan päälle eli ei tässäkään
vielä kaikki tuosta kuormasta ole.

Puuta näkyvissä - ainakin pinnassa :=)
Onneksi siinä ei ole kuin 2 maalikerrosta.

Formuloiden jälkeen mies liittyi seuraan, kuopus iski rullaluistimet jalkaansa ja lähti luistelemaan asema-alueelle ;D Hiottiin, maalattiin, kirottiin (lähinnä minä...) ja nautittiin auringon suomasta paisteesta.


Nyt on kaappi jo sisällä sille omistetussa nurkassaan ja en voisi olla tyytyväisempi. Nyt vain toivotaan, että takit pysyvät asennoissaan ja koukut kestävät :) Laitan kuvaa seuraavaan postaukseen siitä ilosta.

Mukavaa viikonalkua!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti siitä myös kehkeytyy sellainen :=) Oli muuten aika karseassa kunnossa ja vaatii tosi paljon hiomista ennen maalaamista.

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ihanuuksia, sormet syyhyää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullakin ja onneksi nuo kelit näyttävät niiin lupaavilta!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...