23.1.2017

Sunshine in the bedroom

Lauantain auringonpaiste sai esiin muutakin kuin kameran (myös ne pölykerrokset *ha*). Mutta niitä en kuitenkaan kuvannut. Kaikkihan tietää, miltä ne näyttää...

Annoin kameran kiertää makkarissa, sillä siitä on aikaa, kun tuo taannoinen lehtijuttu tehtiin ja silloin makkarissa näytti sänkyä ja tapettia lukuunottamatta hieman erilaiselta. Suuntaakin on vaihdettu sen jälkeen. Oli siitä postauksia, mutten muista missä vaiheessa, joten mennään nyt kuitenkin näillä tämän päivän kuvilla:


Esittelyssä tuo valokatkaisintuunaus, joita meille on sittemmin ilmennyt muutamaan huoneeseen. Tässä viimeisin:


Fb-kirpparilta löytyi tämä JDL:n peltinen friisi, joka päätyi niinikään makuuhuoneeseen. Kun ei ollut muualla tilaa tässä majatalossa (kuis se nyt niin...)Vähän sumeita kuvia, mutta jospa niistä selvän saa.

Näillä jatketaan eteenpäin ! Kiva, että olette siellä, vaikka hidasta on päivittäminen tätä nykyä.
Mihin tämä aika oikein menee ...?4 kommenttia:

 1. Kiva katsella kuviasi. On siellä tavaraa ja kaikkea ihanaa. Onko sulla blogissasi tosta katkaisijasta kirjoitus miten tuunasit sen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! On täällä postaus (sehän löytyi helpommin kuin luulinkaan *hih*): http://asemanlaidalla.blogspot.fi/2014/10/tavaroiden-paikat.html
   Tekstit oli valmiina tuossa kannessa. Ostin ne kirpparilta valmiina ja mies kiinnitti pienellä saranalla valmiiseen (ja sopivaan) kehykseen, joka kiinnitettiin seinään pienillä ruuveilla. Myös hyvä liima käy kiinnitykseen.

   Poista
 2. Niin kaunista ja kotoista <3
  Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...