12.5.2016

Kirppislöytö

Maailmani on mullistunut (*ha*) sen jälkeen, kun tuonne FB:n ihmeelliseen maailmaan putkahdin. Monta vuotta vikisin vastaan....ja vannomatta paras ja sinne lopulta tupsahdin. 

Kirppispalstat saavat kukkaroni keventymään kummasti. Viimeisin löytö on tämä valmiiksi hiottu vanha pöytä. Myyjän kesken jäänyt projekti kuulemma. Enpähän aio siihen liiemmin koskea, jalkoja vain lyhennettiin ja noin se saa olla. Miellyttää silmää kovasti.


Melkein hellepäiviä vietettiin viime viikolla ja sunnuntaina tuo elohopea nousikin kiitettäviin lukemiin. Käytiin äitienpäiväkävelyllä jokirannassa, josta nappasin muutaman kuvan. Tuolla FB:n puolella on näkyvissä video siitä, mutta laitanpa tännekin parit kauniit kännykkäkuvat:
Yksi harmaa päivä oli alkuviikosta, nyt on taas paistanut ja kummasti se vain mieltä piristää.

Mukavaa viikonjatkoa sinne ruudun taakse !

6 kommenttia:

 1. Kaunista...niin joella kuin kotonakin! En tekisi minäkään mitään pöydälle, kiva noin. Olethan käynyt teidän kirpparilla, luulen että siellä oli jotain sinua kiinnostavaa? ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tikkaat löysivät Aseman laidalle ☺ Kiitos, ettet ostanut niitä ☺

   Poista
  2. No hyvä, jälkikäteen harmittelin nimittäin että en soittanut asiasta. Jotenkin aavistelin että menet sinne kohta kuitenkin ;)

   Poista
  3. No problemos. Olishan siellä ollut muutakin kivaa vanhaa ja kulunutta, mutta piti säästeliäästi valita toinen vaihtoehto ;-)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo pöytä. Mä olen innostunut oman asuinalueeni kirpparista kovasti fb:n kautta. Kyllä verottaa kukkoro välillä. Viimeisin ostos oli pojalle musta puku 15€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja hyvä vain, että tavara kiertää. Vähemmän sitä enää Sisustustavaratalo kaupoista ostelee - näin se vain menee...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...