16.3.2016

Violin tai ainakin kotelo

Parilla Kuopion kirpparilla tuli käytyä viime viikolla, ei mitään huikeita löytöjä, mutta tämä viulukotelo (tai sen löytyminen) on kummitellut vuosia mielessäni. Nyt sen löysin ja heti tuunasin mieleisekseni. Lähinnä halusin testata, miten onnistun tämän tyyppisen pinnan maalauksessa ja nyt minulla oli oiva harjoituskappale siihen.

Hyvinhän se maali tarttui, kyllä nämä Vintage Paintit on vain toista maata ☺
Loppuun pari kuvaa uudesta säilytysrasiasta tai -kirjasta, jonka ostin myös tuolla lomaviikolla. Oon niin heikkona näihin. Viime kesänä tarttui Tallinnasta muutama mukaan, ne ovat kauniisti hyllyn päällä kuten kirjat konsanaan, mutta tämä oli liian korkea sinne. Joten se toimii lampun alla koristeena kera matkalaukkukasan:

Aurinko helli meitä eilen, saas nähdä kuinka käy tänään!

Kivasti teitä liikkuu jo tuolla Facebookin puolella, tulkaahan rohkeasti vain tykkäämään! Laittelen sinne aina pienimuotoisia DIY-juttuja silloin tällöin ja muita höpinöitä näiden blogipostauksien väliin ☺

Iloa päivään sinne ruudun taakse!

4 kommenttia:

 1. Tulipa siitä kaunis, tykkään tuosta tekstistä ♡

  VastaaPoista
 2. Kylläpä tuli hieno! Piristäviä tällaiset aurinkoiset kevätpäivät. Eihän noita montaa ole ollutkaan vielä, lunta tullut sitäkin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä valoa aina piristää, se on totta!
   Siitä se lumikin samalla hupenee, vaikka takapakkia tulisi - edes hetkellisesti :-)

   Kitos, Marja-Leena!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...