10.1.2016

Lamputusta

Täällä on laitettu muutama uusi lamppu paikoilleen. Hauskaa, miten yksi löytö saa kodin sekaisin hetkiseksi ja just se yksi ylimääräinen lampun paikka (jota et välttämättä tarvitse) saa aikaan "mittavat" projektit.

Nyt kun keittiössä ei ole varsinaista keittiönpöytää, ei minua jättänyt rauhaan ajatus maalaisromanttisesta (?) valaistuksesta. Ja lampun löydyttyä viimeaikaisista reissuilla (joista lisää tuolla faceboookissa), piti se viritellä hetimiten keittiöön. Vaati hieman sähkötekniikan jatkoviritystä, kun ko. lähiseinällä ei ole yhden ainutta pistorasiapaikkaa. Siellä se nyt kuitenkin nöpöttää - ikkunan lähellä. Varjostin on vielä hakusessa ja tällä tekstiversiolla mennään, kunne sopiva löytyy.

Kuopuksen ja minun yhteistyötä - mokkapalailtapala ☺Tämän tinaterriinin löysin viimeaikaisilla reissuillani. Pari keikkaa Vaalassa viikon sisään, enpä ole moista tainnut vielä tehdä ☺ Lomalla ollessa näköjään joutaa !

Tinaterriini on aivan loistokunnossa, mutta laitoin kuitenkin kakkupaperin syötävien alle. Hassua, kun luin jälkeenpäin uudesta JDL-lehdestä tinasta, oli tämä kaunotar löytänyt tiensä meille. Kakkupaperivinkki oli samanaikaisesti ihana ja hyödyllinen. Joskus natsaa näinkin päin. 


Alakertaan (saunaan) mennessä meillä on melko kapoiset ja pimeät portaat. Vaikka kuinka siellä on tunnelmavalot, alkaa se näillä päivillä ilmeisesti olla varteenotettava tosiasia, että lisävalo ei ole pahitteeksi. Miehen idea ! Omista varastoista löytyi seinävalaisin (jonka männynvärisen rungon maalasin) sekä vanha, pikkuruinen varjostin.


Ikikukat voisi tietty vaihtaa toisenlaisiin ja seinäruukut. 
Facebookin puolella on vielä yksi lamppulöytö, joka sai sijan makkarista. Käykääs kurkkaamassa !

Näihin hämyisiin fiiliksiin lopetan täältä ja siirryn parin projektin pariin. Aurinkokin tulee sopivasti esiin lumisen maiseman taustalle.

Lämpöä sunnuntaihin !

14 kommenttia:

 1. Lamput on kyllä ihmeellisiä, aina niitä voisi lisää hankkia. Ihana lokerikko lampun vieressäni, samanlaisesta haaveilen :) Iloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta ja entisistä ei millään raaskisi luopua.
   Hih, mä nauroin kuvia ottaessa, että melkoinen Vaalapöytä tuossa nyt on! Fazerin teepussia, varjostinta ja kirjaa lukuunottamatta, kaikki irtotavara pöytäliinaa mukaanlukien on ostettu sieltä :=)

   Poista
 2. Kyllä on näillä keleillä tosiaan tullut tarve lisävalolle. Ihania lamppuja teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, mutta toisaalta täälläpäin ei vielä kaivatakaan täyskirkkautta 😄 Migreeni-ihmiselle huomattavasti helpompaa 😉

   Poista
 3. Ihania löytöjä!
  Täytyy vissiin tehdä turistimatka sinne pohjoiseen kun siellä on vaikka mitä aarteita... ei meillä vaan täällä etelässä ole tai sitten ne on tosi piilossa, :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi!
   Uskon, että sielläkin kyllä on aarteita. Ne pitää vain löytää 😊

   Poista
 4. Kivoja löytöjä oot tehny. Itekkin oon ihan kirpparien koluaja. Tervetuloa kylään Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kutsusta!
   Mä kävelen kirppareilla aina vauhdilla paikat läpi ja tartun siihen mikä iskee silmään. Ei jaksa aina jumittaa pitkäksi aikaa yhteen kohti 😁

   Poista
 5. Olen lukenut tuosta Vaalan kurpparista ennenkin. Sieltä tuntuu löytyvän toinen toistaan ihanampia esineitä. Tuo on kaunis. Vanhat öljylämput ovat niin ihania! Kaunis salusiini sinulla tuossa ikkunassa:)
  Kyllä ne itselle mieluisat tavarat yleensä pompsahtaa heti silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se ihmekauppakylä on, Hanne.
   Onneksi noita ei lyhyellä etäisydellä ole niin monia 😉 Lompakko tykkää!

   Poista
 6. Kuulostaa tutulle, melkoinen mylläkkä saattaa alkaa jostain aivan mitättömästä asiasta :) ja tiedätkö mitä...sama hassu yhteensattuma täälläkin. Olin muutama kuukausi taaksepäin juuri ostanut tinaterriinin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon hankkinut niitä jo muutaman...silti valkoiset posliiniset kiehtoo vieläkin ☺

   Poista
 7. Lamput ne tuntuu lisääntyvän meilläkin. Minä vain mietin mitä tehdä vanhalle kanoille jonka löysin aitasta. Mieheni papan vanha lamppu. Harkinnut siihen ostaa uuden hatun päälle. Mutta ehkä mää sen sitten blogiini laitan näytille, kun keskin tai löydän sopivan hatun siis vajostimen! 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä möin taas alta entisiä pois, ei muuta voi, jos aikoo esillä pitää.
   Jos veisin vintille säilöön, unohtaisin ne saman tien ☺

   Laittelehan kuvia sitten!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...