31.7.2015

Kesäpäivä Hietsussa

Hih, pääsinpäs sanomaan ☺ Juuh, meidän piti mennä Tallinnasta tultua Helsingissä Suomenlinnaan, mutta sää oli sen verran pilvinen eikä jälkikasvua kiinnostanut muu kuin shoppailu.... Käytiin aamutuimaan kuitenkin Luonnontieteellisessä ja sen jälkeen jalat veivät torille. Nyt ihan konkreettisesti - ei sinne virtuaalimaailmaan.

Tuo luonnontieteellinen museo jaksaa innostaa visiteeraamaan aina uudestaan, niin teki myös nytkin ja siellähän vierähti mukava tovi.
Hyvä, että Hietalahteen (eipäs kun niemeen) ennätettiin ☺Ja ne löydöt oli tässä, muutaman ihanuuden maltoin ostaa: 


Väliin pari Vaalan löytöä, jotka sijaitsevat niinikään toiletissa (juuh, siellä ei värisävy vieläkään ole muuttunut...) enkä aio siitä vähän aikaan kuvia esitellä:

Tuunasin myös itselle rasian rihkaman säilytystä varten. Ensimmäinenhän meni ystävälle lahjaksi.


Ja se näkymä ovelta päin loppuhuipennukseksi:


Tämä seuraava Hietsun löytö ei kuitenkaan sijaitse tuolla (onneksi - hmmm, vaikka olisi ideanpätkä sijoittaa sellainen isompaan samanlaiseen tilaan kenties ☺)

Vintiltä kapusin sille hatun, tuunatun lampunvarjostimen joskus vuonna yksi ja puukko. Onneksi löytyi, olishan tuo jalka melko orpo tuossa nurkassa ilman päähinettä. Vitosen lampunjalkalöytö mukavalta torimuorilta ☺ Ja toimiikin vielä!

Tänään ei turinoita sen enempää, kiitokset kaikilla kirpparilla piipahtaneilla. Täällä on nuutunut, mutta onnellinen olo ☺ Oli ilo taas tavata teitä lukijoita livenä ☺ Hymyillään, kun tavataan!

Let's have a nice weekend !


4 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä jälleen! Hietsun torilla olisi mukava joskus käydä, näyttää olevan myyjä poikineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan tuolla enemmän myyjiä kuin Kajaanin torilla sadepäivänä ☺

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...