27.1.2015

Tuoleja vaihdellessa

Montakohan kertaa on tämän pöydän äärellä tuolit ja nimenomaan tässä ko. huoneessa vaihtuneet... En edes muista ja taas niin tapahtui.

Olen taas parin uuden tuolin onnellinen omistaja ☺ No, mutta - kaksi tuolia tuli tilalle, neljä lähti. Eikös olekin aika hyvä vaihtosuhde ☺ Nyt tuosta pöydän äärestä puuttuu konkreettisesti enää yksi tuoli. Ja saa olla aivan eriparia sekin, kun kohdalle sattuu. Eiköhän se varajakkara silti talosta löydy, jos tarvis on. Sitä odotellessa istutaan väljästi. Ja kierrätetään talon muita tuoleja.

Torin kautta eksyin huisille kotikirpparille jokin aika sitten ja sieltä löysin ihanaiset tammituolit, jotka sitten "raiskasin" - JDL:n maalilla tietty. Pari päivää yritin (ihan oikeesti...) katsella niitä tammisena, mutta njeeiiih... Ehkä jossain toisessa kodissa.
Pöytä mietityttää nyt sitten kuvia katsellessa... Juu, mä tiedän, etten aikonut sille mitään tehdä, mutta käyn melkoista taistoa täällä päässä. Kuluneen valkoinen(ko)?! Välillä ärsyttää tämä tyytymättömyys, joka on melko pysyvää näköjään meidän huushollissa. Onko muilla näitä ongelmia *heh* Jotain pitää aina muuttaa ja hetken on hyvä olla ☺ Kait sitä jonkin sortin harrastukseksi kutsutaan. Mukavaa puuhaa silti ja niin kauan kuin tämä "harrastus" on mieluinen, olen tyytäväinen ☺

Seuraavan kertaan, moi moi !!

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat tuolit, -omaakin silmääni mielyyttävät ehdottomasti nuo valkoiset!
  Kuluttamattomana tai kulutettuna!
  Edellisen postauksen tuunaamasi pyöreä pikku pöytä on myös todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Eeeehdottomasti valkoisina, juupa juu! Ja mulla valkoiset lähtee....toivottavasti muutaman saisi uuden kodin kellariin talteen, olis mielensämuuttajan hätävara!
  Mikään kun ei ole ikuista....paitsi vanhat puutuolit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei totisesti oo ikuista, ei ☺ Miksi pitäiskään ☺ Mielensänmuuttajilla varsinkaan *eheh*

   Poista
 3. Meillä ois menny tuolit alkuperäisen värisinäkin, mutta teille ne passaa kyllä ehdottomasti vaaleina paremmin. Kauniisti toteutettu muutos...taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olivat vain liian kellertävän tammenväriset ☺ Hiekkapuhallettuina olisi menneet kenties...
   Kiitos, Outi ♥

   Poista
 4. Oi tuo pöytä on kaunis juuri tuollaisena !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätsä, kuvissa on jees, mutta luonnossa ei... ☺ Tai on...tai ei...
   Pitää nyt harkita tosi tarkkaan vielä.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niissä oli vain sitä jotain, joka sai taas ne meille mahtumaan ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...