8.12.2014

Silmät kiinni

Olen sitä mieltä, että sohvalla löhötessä pitäisi silmänsä joko ummistaa tai tuijottaa tiivisti sitä rumaa mustareunaista ruutua eikä vilkuilla yhtään ympärilleen. Ainakaan naisihmisen...

Alkaa sen verran nuo minimaaliset aivonystyrät nimittäin toimia, että vaihtelunhalulle ei loppua näy - jos sille nimittäin vallan antaa.

Muistatteko tämän ostoksen ja sen silloisen sijainnin? Tai tämän vanhan lääkekaapin paikan uudessa kohteessaan ?! Pikkuriikkisen muokkaamalla -> jalka sai päälleen uuden lasikuvun ja sijainti meni toisella uusiksi. Toinen sai pintaansa uuden "taulun", mutta säilytti paikkansa - toistaiseksi.

Talossa jo ennestään sijainnut hurrikaani löysi uuden jalustan alleen.
Tämä kehys on väriltään sopivampi kaappiin...Nurkka jouluasussa. Pari pukkia, tulet kynttilöihin ja se on siinä.

Olipahan taas postauksen aihe, mutta tämmöistä se tuppaa välillä olemaan.Enkä mä usko, että ne silmät lakkaa harhailemasta jatkossakaan, kun sohvalla makoilen ☺ Mutta josko joulun yli näillä viritelmillä.

Tämän viikon aikana tehtaillaan joulukortit postiin, tuunaillaan loput lahjat pajalla. Siinä sivussa käydään töissä ja hohhoillaan ☺

PS. Ensimmmäiset joululahjat lähti Kittilään ja Tampesteriin...Postin tontut ovat liikenteessä ☺

Palaillaan. Mukavaa viikonalkua ♥

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat!
  Pysyykö hurrikaani tukevasti noin korkeella alustalla?

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanne!

   Hyvin pysyy, sillä kynttilänjalassa on juuri sopivan kokoinen alusta hurrikaanille. Alustassa on pienet reunat, joten se on kuin tehty tuohon tarkoitukseen.

   Poista
 2. Liityin lukijaksesi. Luulin olevani lukijasi, sillä blogisi on lukuluettelossa, mutta tänne liittyminen on jäänyt tekemättä, vaikka kauan olenkin blogiasi seurannut:) Lukijakuvani on nuoruuskuvani, enkä saa sitä muutettua.

  VastaaPoista
 3. Harhailevat silmät on paha, iso paha :) Täällä silmät parhaillaan etsii paikkaa kahdelle seinäkaapille.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...