6.9.2014

Lypsyaika

Jotkut ne kokee vieläkin varhaiset aamuherätykset ja tempoo jakkarat käteen - ja ei kun menoksi navettaan. Ihastuttavia jakkaroita metsästetään toisaalla taasen ihan toisiin tarkoituksiin ☺ Niinpä minäkin pistin yhden (tosin uusvanhan sellaisen, kun en sitä aitoa raaskinut...) uusiksi ja ihan pelkäksi silmäniloksi.


Täällä on puunattu ja hyöritty eilisillasta lähtien. Siivottu talo juhlakuntoon (nyt on husbandin vuoro täyttää vuosia) ja siinä sivussa jouduttiin uusimaan astianpesukonekin (Candy ja Satu-merkkinen tekivät itsensä toimintakyvyttömäksi juuri juhlien alla *plääh*). 

Mutta, no hätä - kaupastahan noita saa uusia (ja paljon hienompia), joten juhlat voi alkaa - ja vieraat voi sotkea mielin määrin, yes.

Siinä sivussa pistin ruokailuhuoneen pöydän asetelman uusiksi - uusimmilla kirppislöydöillä:Aurinkokin saapui seuraksemme juuri parahiksi sinisen taivaan kera. Huisia ja erittäin tervetullut vieras onkin ! Ei muuta kuin kamera tulille (= akku lataukseen) ja siitä se sitten tämäkin ilta lähtee etenemään.

Oikein rentouttavaa lauantai-iltaa ruudun sillekin puolen !

10 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa vieraiden tulla ! Onnea päivänsankarille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset päivänsankarin puolesta, Irma!

   Oli oikein mukava ilta.

   Poista
 2. Hyviä synttäreitä sankarille. Kyllä tuolla kodissa kelpaakin juhlia. Kauniisti olet taas tuunannut jakkaran <3

  VastaaPoista
 3. Oih, kyllä riittää vieraille ihasteltavaa <3

  VastaaPoista
 4. Onnea sankarille! Kyllä siellä on kaikkea kaunista...

  VastaaPoista
 5. Wautsi! Täällähän näyttää kivalta! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...