16.8.2014

Seinälamput

Eräänä viikonloppuna matkailimme omassa maakunnassamme, poronkääntöpiirillä ja vähän sivummallakin. Kävimme piipahtamassa Hyrynsalmen vanhalla asemalla ja pyörähdimme seniorikylässä, Ristijärvellä (Kainuussa, ei Hämeessä ☺). Ei oltu katsastamassa tulevia asuinsijoja, ei. Huviajelulla oltiin. Halpaa hupaa ja historian havinaa.

Niin ja totta ihmeessä, jos eteen sattuu jättimäinen kyltti tekstillä: KIRPPUTORI -> kuuluu kiljahdus, jarrut painuu pohjaan, ovi lentää auki ja siinä samassa emäntäkin ulos.

Positiivinen ylläri koko kirppari, mutta niinhän ne monesti ovat nämä pikkukylien aarreaitat. Nämä seinälamput paperivarjostimilla muun muassa kaappasin mukaani:
Tuli jotenkin museofiilis tuosta kuvasta *heh* Nyt ymmärrän kuopuksen kommettia: "Meillä näyttää ihan museolta..." No-ooh - mutta kaikkeen saa koskee ja käyttää, joten siltä osin poikkeaa eikä pääsymaksuakaan ole ☺

Museotunnelmia siis luvassa lisääkin. See you all later.

8 kommenttia:

 1. Mä tykkään teidän kodissa siitä, että kaikki ei ole vain valkoista. Ihanalta teillä kyllä näyttää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään valkoisesta kyllä tosi paljon, mutta en koko tilaa haluaisi sillä sisustaa.
   Tapetti tökkii nyt tuossa huoneessa tosi paljon...

   Kiitos, Outi ♥

   Poista
 2. Onpa ihanat seinälamput! Passaa tosi hyvin paikoilleen...

  VastaaPoista
 3. Kauniit lamput ja sopii todella hyvin joukkoon! Hah, mun sukulainen sanoi kerran kotiini tullessa, että eteisen puolelle vois laittaa ostoskorin kun kämppä on kuin sisustuskauppa! Noh...ehkäpä tuo tavaramäärä on hiukka laantunut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks!

   Jep, sama täällä.

   Antaa tavaran kiertää. Nytkin tuosta siirtyi entiset eri seinälle ja siitä taasen meni vanhat peililampetit myyntiin ja uuteen kotiin. Näin voi tyydyttää oman vaihtelunhalunsa helposti ☺

   Poista
 4. Antoisa maakuntamatkailu siis takana, minäkin olen tainnut piipahtaa kyseisellä kirpputorilla joskus silloin kuin meillä oli vielä asuntovaunu Ristijärvenpirtillä (nykyinen seniorikylä). Minusta tuo teidän tapetti on niin ihana ja sopii juuri noille tavaroille, en itse vaihtaisi. Mutta näinpä meillä on erilaisia mieltymyksiä, onneksi niin...aika tylsää olisi jos kaikilla olisi smanlaiset kodit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ikinä piipahtanut koko Ristijärvellä, sehän tästä tekikin niin hauskan reissun. Ihan jo melkein ohimentyä päätettiin, että pyörähdetään nyt tuollakin kylällä mutka ☺

   Tapetti on ihan ok, mutta mun mielestä keltainen on hieman tunkkainen sävy. Mut' sehän on vain mun mielipide. Juu, olisi tosi tylsää omistaa samanlainen koti kuin toisilla, se on totta.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...