20.6.2014

Ihan lomalla

Kolme kovaa T:tä kohteena, sää mitä mainioin (raekuuroista ei tietoakaan) ja niin paljon on taas koettu - naurettu - saatu elämän eväiksi.

Lähdettiin matkaan heti rippijuhlien jälkeen, tarkoituksena pysähtyä Jyväskylässä... nälkä kasvoi syödessä ja valmis suunnitelma vaihtui lennosta. Turku oli kohteena vasta seuraavana päivänä, mutta...houkutus oli liian suuri:
Kaikkea ei ehdi päivän aikana, mutta jotain kuitenkin ehti nähdä ja aistia. Todella kaunis kaupunki!!! Ja tuo linna *love*

Yön aikana olikin edessä laivamatka lahden poikki. Tukholma - juuh, long time no seen... Ja vanha kaupunki...siellä voisin vaikka asua! Aina yhtä luotettava kaupunkilomakohde. 2 päivää ja yksi yö - ei riittänyt juuri mihinkään, mutta onneksi paikka oli jo osittain tuttu. Det var jättetrevligt att besöka igen.

Ja jälleen yö laivassa. Ai, että näkykö avomerta?! No, en ehtinyt katsella Tukholman saaristoa pidemmälle, kun uni voitti ☺ Next time, maybe.

Seuraava kohde (ja meidänkin listalla jo kolmatta kesää ☺...) lienee monelle tuttu. Paratiisi keskellä Mansea. Oli ensin tarkoitus jäädä nurkkiin lojumaan pidemmäksi aikaa, mutta kun tuo koti- (ja kissa) ikävä vaivasi, so. Piipahdettiin moikkaamassa Pepiä kaffekupposen äärellä. Namutätille jätettiin postit postilaatikkoon, sillä hän puursi töissä pikavierailumme aikana ♥ Tässä vielä ihanasta Lillasta muutama kuva:Kyllä se Lillan parvi kovasti houkutti (ainakin allekirjoittanutta ja siellä muutaman yön nukkunutta), mutta mentävä oli. Vaikkakin juhannusruuhkassa, jota sitten riitti kotiovelle asti! Jyväskylän jälkeen oli hetken rauhallista, sitten Savosta lähti juhlijat liikenteeseen ☺No, matka sujui kaikesta huolimatta turvallisesti ja pommivapaasti (Gamla Stanissa oli torstaina ollut kuulemma pommiuhka *kääk*)...

Niin Turussa ja Tukholmassa yövyttiin ensi kertaa Scandiceissa (ennakkoluulot jouti pois) ja kokemukset olivat todella hyvät. Jatkoa seurannee jossain vaiheessa noissa majoituskohteissa. 

Nyt nautitaan keskikesän juhlasta. Napa paukkuu maukkaasta ateriasta ja hyvästä viinistä (laivakarkeista puhumattakaan). Ulkona paistaa aurinko ja takana ihanat muistot tältä viikolta. Nyt nautitaan tästä päivästä.

Oikein suloista juhannuksen aikaa myös ruudun sinne puolen!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Taisi olla onnistunut kolmen T:n reissu? Hyvää juhannuspäivää myös sinne teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, reissu oli tosi mukava. Aikaa olisi vain saanut panna tuplasti enemmän.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...