7.3.2013

Piano Chair

Mies hyödynsi vanhat tuolin osat ja nikkaroi urkuharmonille tuolin seuraksi. Sitä olikin hieman vaikeaa soittaa seisaaltaan ;D Tosin ei meikäläisen soittotaidoilla siitä taida sulosävelmiä vieläkään lähteä, mutta on mukava kuunnella, kun joku saa ymmärrettäviä ääniä aikaiseksi tuosta isosta kaunottaresta.

Tuoli on sopivan kokoinen ja tein siihen irtopehmusteen vanhasta käyttämättömästä (jep, niitäkin mulla on jemmassa...) tuolinpäällisen vaahtomuovista sekä kangaspäällisestä. Nii-in, joskus on hyvä jemmata vaikka sellaisia kaapin perille. Ja erittäin hyvä on, että muistaa vielä pistäneensä talteen moiset tarvikkeet ;D Kahvojakin löytyi vielä omasta takaa. Pikkuhiljaa sekin pussi hupenee...


Ehkä me hiotaan sitä vielä, niin tuo uuden maalin kiilto häviää ja istuu paremmin tuon urkuharmonin kanssa.

Kirpparilta löysin kauniin kellon, tosin se oli vaaleansininen (why?!) ja saikin äkkiä valkoista pintaansa. Tässä jälkeen kuva...kuvitelkaa alkuperäinen, sillä se unohtui ikuistaa kameralle. Kello on vanha, ei mitään uustuotantoa. Jokin siinä vetosi meikäläiseen.


Pakko vielä laittaa loppuun aivan ihana ostos Kaisan blogikirpparilta. Tämä on kertakaikkiaan ihastuttava koru ja vaalin sitä kuin suurtakin aarretta, niin on mieluinen ♥ Kiitos vielä kerran Kaisalle!


Ja taas hypittiin aiheesta ja sinne sun tänne. Mutta, kun nyt on aikaa ja intoa postata, lupaan kiusata teitä vielä tämän viikon tiheämmin näillä höpinöilläni ;D Kyllä se jutustelu taas laantuu, kunhan työt (oho, nyt pääsi ilmoille kielletty sana näin loma-aikana?!) alkavat *heh*

Tänään piti paistaa aurinko aamusta alkaen, mutta taas eivät osanneet hommiaan nuo säätä ennustavat asiantuntijat ;D

Sitä odotellessa, aion joka tapauksessa nauttia tästäkin päivästä.
Mukavaa torstaita !!

12 kommenttia:

 1. Hauska jakkara kun on noi tapit sivuilla, ei o varaa antaa soittajan persuksen liikaa levitä :)

  Kellokin on varsinainen kaunotar nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on mitoitettukin valmiiksi sopivan kokoiselle istujalle ;DD

   Kello pesi kirjaimellisesti kasvonsa, usko mua...

   Poista
 2. Siis Wau noita sun tuunauksiasi! Mut nyt näyttää pihalla jo lupaavasti kirkkaammalta, jotenka hopi hopi! Ennätät sisällä homehtua sit myöhemminkin! Ja tämä oli määräys. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mitään käskyjä tottele ! You know ;D

   Niin, että mikä aurinko...täällä neljänsadan metrin päässä teidän pihasta ei ole vielä kirkastunut *huh, mä jo säikähdin* ja jatkankin tekstailuja sisätiloissa.

   Työniloa!!

   Poista
 3. Sika tyylikäs jakkara ja koru sekä kello aivan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mehtäemäntä!

   Mies tykkää, niin vaimokin tykkää ;D

   Poista
 4. Voi hitsi miten upee tuoli. Minä haluun tulla teille kylään, kun teillä on niin ihanaa kaikki :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Liisa ♥ Olet aina tervetullut, kun näille kulmille eksyt !

   Poista
 5. Ja niin syntyi tuoli ja tuoli syntyi näin... sinulta sitä syntyy kyllä ihan mitä vaan ;) Kellosta tuli kyllä aika näpsäkän näköinen ajastin, kaikkea sitä kirpparilta löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolista kunnian saa mies ;D Tuumasin vain yhtenä päivänä, minkä mallinen pianotuoli olis siisti - kun sellainen oli vähän niinkuin etsinnässä.

   Kotiverstaalta sitten kotiutui tämä ♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...