3.10.2012

Antiikkia ja 3D:tä

Ajattelin laittaan muutaman kuvan Vaalan aarreaitasta, johon on jääty koukkuun *kuis muuten*. Kuvat otin vasta ostosreissun päätteeksi, kun suuri osa tavaroista oli jo ostettu uusiin koteihin. Tavaraa on laidasta laitaan tarjolla: astioita, aterimia, koruja, valaisimia joka lähtöön, tekstiilejä, huonekaluja, taidetta ja ja ja... siis kaikkea tarpeellista, haittaakse?

Meitin löytöjä voi kurkata täältä ja täältä (jos joku ei ole niihin vielä törmännyt).


Seuraavien kuvien myötä palataan nykyaikaan... Nyt on jokaisella perheenjäsenellä uudet lasit, joilla kelpaa töllötintä katsella ja fiilistellä (=kirkua, huitoa sohvalla kuten joku allekirjoittanut tekee ja siitä ei sitten kuvia kannatakaan laitella ;D
Rakkaat katselijat ♥ Ei näy hätkäyttävän ihmeemmin ..?
Kuvitelkaa, kun tuokin syöksyy "ruudun läpi"...
Kyl' oli kalalla suuret hampaat...

Kiitoksia kaikille ihanuuksille, jotka olette jaksaneet tunnustuksia tännekin heitellä. Ne lämmittävät kovasti mieltä ♥ Mä olen vain niin huono niihin reagoimaan ja kyllä ne nyt taitaa jäädä vaille vastauksia täältä päin (sori....)

Semmostii Aseman laidalta tänään. Arkipäivät menee töissä yhdessä hujauksessa, työvoimapula vaivaa, muttei anneta sen lannistaa vaan paiskitaan töitä niskat limassa ja huumorinkukka rinnassa *ha*. Voi veljet, että on taas saanut nauraa ja pidentää ikää!!!

Nyt mä painun tuonne nauruluolaan katsastamaan, mitä tämä päivä tuo tullessaan. Näkisittepä mun virnistyksen *hih* Positiivisessa mielessä, tottakait!

Palaillaan!

8 kommenttia:

 1. Nuo tuollaiset aarre-aitat ovat pahoja kukkarolle, mutta niin ihania kodeille :)

  Ihanaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kumma ettei meillä oo kukaan alkanu vaatimaan sitä lasilla katseltavaa telkkaria. Tai siis onneks! :)

  VastaaPoista
 3. Mietinkin jo ensin, että mitä teidän perheellä on noin loistavaa tulevaisuudessa tulossa että täytyy oikein aurinkolasit päässä olla kotonakin... mutta nyt siis pääsin jo jyvälle:) Aika jännää varmasti ja samalla hauskan näköistä, koko perhe istuu illat pitkät aurinkolasit päässä iltaa viettämässä.
  Terveisin yksi antiikkitelevision katselija vain täältä Lehtikankaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se mielenkiintoinen elämys, ei voi muuta sanoa. Kunhan vain oppisi hillitsemään itsensä ja vain tuijottamaan kuvaa ;D

   Poista
 4. Voimia työpäivään, tiukemmaksi vain käy jokainen työtantereella. Onneksi olet niin ihanan valoisa, että kemmerrät väsymyksen naurulla:)
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ilona♥ Mä en tiedä, miten mä jaksaisinkaan ilman huumoria ja noita työkavereita ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...