21.3.2012

Viime viikonlopun tuotoksia

Aurinko paistoi viikonloppuna, sää olisi ollut mitä mahtavin ulkoiluun...sen sijaan tuli oltua sisällä ja puuhailtua tuttuun tapaan ruokailuhuoneen tai keittiön pöydän äärellä sekä hieman verstaankin puolella.

Kelloihin ei meillä kyllästytä ja niitä saattaa jossakin huoneessa olla enemmänkin kuin yksi kappale. Onko tuttu ilmiö muilla? Tämmöistä jälkeä syntyy hopeanvärisestä peltilautasesta, kellotaulun pohjasta (ihana ostos Arjan putiikista, www.wanhaaliina.fi) ja viisareista kaappien kätköistä (näköjään mitään ei kannata heittää roskiin, kannattaa ottaa edes osat talteen ;D)


Kuvia on sen vuoksi kolme tuosta samasta kellosta, että hain sille paikkaa huushollissamme. Ja lopuksi se siunattu joutui kuitenkin kylpyhuoneen hyllyn päälle...

Seuraava projektiajatus syntyi surffaillessani ihanissa nettiputiikeissa tuolla atmosfääreissä ja kun alkuperäisen version näin, ponkaisin siltä istumalta tuolilta ylös....kuopuksella oli juuri se mitä tarvitsin...eikun ronkumaan: "Anna äidille, please..."

Mikähän lie jääkiekkovarustehengari ollut, mutta nyt saa luvan toimia muisti/muistotauluna.

Pari vanhaa alumiinista leivos/kakkuvuokaa saivat uuden pinnan ja näin odottelevat raeruohoja ja yrttejä ensimmäisiksi asukeikseen. Näppärää tuo harmaa pohjamaali! I just love it!

Vanha valkoinen metallinen lääkekaappi sai niinikään pohjat pintaansa, vielä on mietinnässä, mitä etuoveen tekisi (tai tekstaisi). Näistä lisää seuraavalla kerralla, nyt on jo kiire töihin (mä oon varmaan sairaaksi tulossa...kiire muka *hih*)

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

23 kommenttia:

 1. Oo.. mieletön henkari!! Siis mikä? JÄÄKIEKKO henkari!! Oho.. mist mä sen saisin.. ihminen joka ei pidä jääkiekosta..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luultavasti liittyy jääkiekkoon tms....anoppi toi kuopuksen varusteille 2 kpl moisia, joista äiskä vei nyt toisen ;D

   Mä en tiedä mistä noita saa (en itsekään hirveesti ole ko. urheiluun perehtynyt...)

   Poista
 2. ..oikso kannattanu PITÄÄ jääkiekosta.. :D

  VastaaPoista
 3. Olis kannattanu pitää, Kristi!
  Toisaalta, olen (ennen) pitänyt paljonkin jääkiekosta, eikä meiltä silti löydy tuollaista henkaria. Perun siis sanani... Tai pitäisiköhän taas alkaa tykätä...

  Kelloja juu, vessaa myöten. Olkkarissa kolme kappaletta :) Kelloissa(kin) taitaa olla se jokin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en ole minäkään varma, mihin toi liittyy...pitää kysellä anopilta ;D

   Kelloissa on taikaa (kait)...

   Poista
 4. Hieno kello! Meillä ei sallita liikaa kelloja, kun ei kuulema siltä tikitykseltä voi nukkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne tikittää, mutta meillä ollaan jo totuttu, niitä kun on joka paikassa, paitsi ranteessa ;D

   Poista
 5. Hieno kello! Onko teillä myös "aseman kello"? :)Minä näin kirpparilla tuollaisen hengarijutun ja meinasin ostaa mutta en kuitenkaan, voi kökkö.

  VastaaPoista
 6. Kaunis on kello ja ihana on toi henkariki ♥

  VastaaPoista
 7. Ihania tuunauksia, taas, miten joku hoksaakin :=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Netti)kaupat ovat täynnä valmiita ihania asioita (=tavaroita), ei muuta kuin toteuttamaan ;D

   Poista
 8. On sinne töihin aina kiire ja ajoissa mentävä, jostain syystä :) Mitä se muka haittaisi jos minuutin pari myöhästyisi :)
  Kivoja tuunausideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Tänäänkin oli koulutusta (ja jatkuu huomenna...) ja sieltä olisi voinut myöhästyä 1,5 h...sillä koulutuksen aloittaminen myöhästyi sen verran ;D Ah, tätä tietotekniikan aikaa (miksi ne vehkeet eivät ikinä toimi, niinkuin pitäisi *heh*)

   Poista
 9. Hyvvää huomenta kammarista ! Hieno idea tuo lätkähengarijuttu...Teillä siellä kiirettä ensi viikonlopulla kun siirtelette kellojanne kesäaikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta, Lovviisa! Tai päivähän nyt jo on...

   Kiitokset kommentistasi.

   Joo, oot ihan oikeessa...kiirettä on....tuppaa aina joku kello unohtumaan aikoja siirrellessä. Mutta hyvin on ehditty töihin seuraavana arkena yleensä :D

   Poista
 10. Blogissain on siulle tunnustus :)
  Meilläkin koulutus eilen viivästyi koneitten toimimattomuuden takia, mutta vain 15 min :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...