27.12.2011

Löhöilyä ja sulattelua

Kiitokset, lämpimät, kaikille jouluntoivotuksista! Olen niistä jokaisesta niin iloinen!

Tuulee ja tuulee, ei tee mieli pistää päätään ulos, sillä sehän saattaisi vaikka lähteä lentoon puhurin iskiessä. Ei, ei, mieluimmin vahtaan ikkunasta lähteekö kevytpeittoinen autokatoksemme lentoon ja kuuntelen, kuinka tuo pelottava ääni tunkee ilmastointikanavista sisälle.

Aamutuimaan tuli katsottua nauhoitettu kooste vuoden 2004 tsunamista eikä se yhtään helpottanut oloa. Kaikkea sitä ihminen lomallaan tekeekin ja vielä heti aamusta! Tosin vielä hirveämpää se on ollut heille, jotka kokivat sen. En osaa edes kuvitellakaan.

Joulunpyhät vietetty perheen ja läheisten kesken, syöty ja syöty...kinkkua ja suklaata...kuinkas sitä muuten kuluttaisi aikaa *hih* Olo on kuin syöttöporsaalla ja välillä on kylkiin pistänyt, niin että ahdistaa!  Kumartuminen ei kannata, sillä se ei onnistu, kun "jokin" ottaa vatsaan...eikun vastaan ;D

Aattona vanhemmat ja siskon perhe olivat meillä juhlistamassa joulua. Joulupäivänä käytiin koko sakki vanhempien luona nauttimassa jouluateria. Perinnettä ei passaa rikkoa, nyt mentiin vain toisinpäin.

Pörri on löhöillyt ja nauttinut olostaan. "Kinkku"-unet maistuvat hänellekin:
 
Sen verran sain eilen aikaiseksi, että sain aikaa sitten maalaamani taulunkehykset paikoilleen. Kuvat tulevat vielä vaihtumaan, vaikka ovat ne ihan hauskat noinkin. Olihan se seinä aikaa "vajaa" ja poikien kuvat saivat näin seuraa:
 
Olen "ahminut" niinikään kovasti täällä blogimaailmassakin ja löytänyt muutamia aivan ihania uusia blogeja, jotka on pitänyt kahlata läpi kertaheitolla. Olen ollut kuin lapsi karkkikaupassa!

Joo-o, tuuli yltyy ja peltikatto tärisee, samoin tämä kirjoittaja, joten häivyn takaisin ikkunaan tuijottamaan. Kyllä se siitä ohi menee...On tämäkin tapa aloittaa loma ;D
Pitäkäähän pipoista kiinni!

9 kommenttia:

 1. Ai siullakin on loma :) Hyvää lomaa!
  Naapureiden autokatoksen pressu on lähtenyt irti, huomattiin juuri. Yksi tupakkapurkki lähti lentoon, siis sellainen lasipurkki, jossa on ollut joskus suolakurkkuja :o
  Tuulee, tuulee, kunhan ei vaan sähköt mene, kuten monessa paikassa on mennyt.
  Mie olen töllöttänyt telkkaria, katsoin Canal+ Actionilta kolme elokuvaa peräjälkeen :)
  Nyt täytyy keksiä jotain muuta tekemistä välillä :)

  VastaaPoista
 2. Hui, teillähän on tuullut!! Meillä vain lyhdyt heiluneet tuon autokatoksen kanssa kilpaa ja lunta pyrytti sitten niin perusteellisesti...

  Sähköt meni vanhempieni "kakkoskodissa" muutamaksi tunniksi kuulemma, mutta muuten sujunut suht' rauhallisesti täälläpäin.

  VastaaPoista
 3. Tuttu tunne täälläkin tuo syöttöpossuolo... Paitsi, että mä olen edelleen koukussa suklaaseen. Muuhun ruokaan tullut seinä vastaan, mutta suklaa senkun uppoaa... Iho kukkii ja vatsa pömpöttää, mutta tämä se vaan mättää suklaata napaansa. Miksi sitä tuli hankittua niiiiiin paljon!??!

  Ihan hirmuisia noi Suomessa riehuneet myrskyt! Ja vieläpä tuntuneet lähes koko maata pyörittäneet! Porukoillakin oli etelässä kokonaisen päivän sähkökatkos..

  Naapuri soitti juuri, että pitäis mennä joulukuusta kehumaan (Saksassa semmonen tapa, että kun kehuu kuusta, niin saa snapsin...) Tuli moitteita, että ei olla käyty kehumassa... Toivottavasti saan snapsin sijaan vaikka lasin kuoharia ;))

  Mach's gut und schöne Urlaubstage liebe Satu!
  Bis dann...

  VastaaPoista
 4. Liisa: Toi perinne on hauska, pitäisköhän viljellä tännekin päin *hih*

  Nyt äkkiä kehumaan naapuriin ;D

  Schokolade schmeckt auch hier...es ist nur so gut ;D

  Sari: Kiitos kaunis! Mä yritän lomailla ja käyn välillä shoppailee vaikka vain ikkunoiden läpi, mutta ulos on kuitenkin päästävä ;D

  VastaaPoista
 5. Sama tunne tuon syönnin kanssa. Nyt olen jo keventänyt. Olo oli niin turvoksissa joka paikka ja ahdisti palleassa. huonosti nukuttuja öitä kun pumppu hakkas täydellä mahalla:( Miten sitä muka ei muulloin saa syödäkseen kun jouluna....

  VastaaPoista
 6. Näimpä, naatiskellaan vielä pikkasen joulusta ja sitten nokka kohti kevättä :)

  VastaaPoista
 7. Täälläkin oli kova myräkkä:-((

  Mukavaa loppuvuotta♥

  VastaaPoista
 8. Liisa: Näin se vain menee ja ensi jouluna taatusti uudestaan ;D

  Lovviisa: Se me totisesti tehdään...

  Arja: Kiitos samoin sinulle! Onneksi myräköitä ei ole joka vuosi *koputan puuta*

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...