15.11.2011

Iltalukemista....pitkääästää aikaa


Nuorempana (kääk, mikä sana!!) tuli luettua, mutta sekin rakas "harrastus" on vain jäänyt ja jäänyt. Ja kyllähän se totta vie on melkoista unilääkettä tuo lukeminen minulle toisinaan, jos yritänkään 10 sivua enempää kahmia yhteen menoon. Niin ja sisustuskirjoja ei lasketa, eihän? Ne luetaan suunnilleen kerralla ja heti...siis plärätään kuvat läpi ja ollaan paljon viisaampia (täh?) sillä rintamalla ;D

Mutta äskettäin ilmestyi kirja, joka saa meikäläisenkin avaamaan enemmän sivuja kuin vain sisäkannen.

Mies aloitti jo, mutta kirjoja on meillä kaksin kappalein, joten ei tarvitse jonotella ;D

Harvoin muusikoiden elämänkerrat kiinnostavat, mutta tämä kirja on pakko lukea, sillä ensimmäiset muistot sijoittuvat tähän leadsingeriin joskus tuonne 80-luvun alkupuolelle. Taisin olla 5. luokalla, kun Hanoi Rocksin musiikki "heilautti" eka kerran. Sittemmin vain kuuntelin sujuvasti ja 2000-luvulla vasta ensimmäisillä keikoilla kävin...rakkaan hanoi rokkarini kanssa ;D Tuohon väliin mahtuu monta hyvää bändiä (joista yksi oli kuitenkin ylitse muiden *hih* - sifonkihuivit kehiin ja tukka pystyyn ;D) Mutta -  Hanoi Rocks ja Michael Monroe ovat olleet suosikkejani siinä (sivussa) koko ajan.

Näin lähellä oltiin 2008 Nivalassa :D Ei zoomattu, ei.
Päinvastoin piti zoomata  taaksepäin, että mahtuisi mies kuvaan.
Tällainen pellavapää siis seikkailee kirjassa. Odotan innolla! Hyperaktiivisia lukuhetkiä tiedossa kenties ;D
Nyt pitänee sitten nuo linnanjuhlatkin katsastaa, sillä ko. herra on kutsuttu itsenäisyyspäivän juhliin ;D Ou jee! Hienoa!!

Tämmöistä tällä kertaa, tavallisuudesta (?) poikkeavaa...ei mitään sisustus- tai tuunausjuttuja, sillä niillä rintamilla ei ole tapahtunut yhtään mitään sitten viime kerran. Pitäähän sitä ihmisen välillä vaan ollakin, vai mitä? Ja uskokaa, että olen ollut *heh* Sen minä melkein osaan parhaiten.

Ulkona alkaa olla hieman talven tuntua...kyllä se sieltä tulee ja samalla tulee joulukin, kun maa saa lumivaipan ylleen. Ennen sitä en haikaile joulun perään ;D Mä en vaan osaa asennoitua joulun tuloon, ennenkuin kun on lunta! Kauppojen jouluhyllyt ei jaksa vielä kiinnostaa, ohitan ne yhtä sujuvasti kuin työkaluosaston hyllytkin. Omituista, mutta totta.

Joopa joo, nyt mä häivyn kiusaamasta teitä enempää. Kiva, jos maltoitte tänne asti ;D Keep it up!

9 kommenttia:

  1. Mä ohitan kuule kaupatkin sujuvasti :)
    Mutta nettisoppailen yhtä sujuvasti, joten postin tätit alkaa tuntua jo melkein kavereilta....

    Katselin tuota kirjaa just muutama päivä sitten, ja pistin itselleni hankintalistalle.....mutta nytkin lojuu puoliksi luettuja kirjoja siellä täällä, pino lehtiä, toinen ja kolmaskin lukemattomia kirjoja ja läjä tekemättömiä töitä siihen perään...
    Mihin tää aika oikein menee!??

    Kai mäkin olen ollut vaan :D

    VastaaPoista
  2. Kerro sitten kirja-arvostelu :)
    Mulla on kans viime aikoina ihan sama juttu ollut havaittavissa, että uni yllättää suurin piirtein kesken lauseen... ja seuraavana päivänä saa lukea saman kohdan uudelleen...
    Hyviä lukuhetkiä !

    VastaaPoista
  3. Mukavia lukuhetkiä:-)
    Hyvää keskiviikkoa♥

    VastaaPoista
  4. Pepi: Nettiostoksille tässä varmaan pitää mennä, sillä täälläkään aika ei tunnu riittävän välillä ruokakauppaa pitemmälle *heh*

    Riikka: Juu, kerron toki.

    Arja: Kiitos, uskon viihtyväni kirjan parissa...

    VastaaPoista
  5. Olen kova lukemaan, mutta jos pitkälleni menen kirja kädessä, alkaa nukuttamaan ihan vietävästi...näin vanhempana...☺☺

    VastaaPoista
  6. Mie luen joka ilta ennen nukkumaankäyntiä, että nukuttaisi paremmin.
    Piti muuten käydä ihan kurkkimassa kuvia ja taidat olla oikeassa: meillä on sama maku :)
    Blogissain on siulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  7. Mielenkiintoiselta vaikuttaa tuo kirja.Itse olen myös tykännyt HanoiRocksista.80-luvulla diggattiin kovasti.
    Näin bändin viimeksi ankkarokissa vuonna 2005,kun olin "vahtimassa" meidän nuorisoa.Piti ihan tarkistaa vuosi t-paidasta jonka ostin sieltä.Ankkana sen vuoden paidassa komeilee Tarja Turunen,vielä Nigthwishin solistina.
    Taidan kurkata kirjaston listan,josko tuo kirja olisi lainattavissa.

    Minä tykkään lukea tai katsella kirjoja ennen nukahtamista.Paljon kyllä kirjat on sisutus tai käsityöaiheisia.Romaanina luin viimeksi Anna-Leena Härkösen Onnentunti kirjan.

    Minäkään en vielä ole pahemmin joulufiilikseen päässyt,kyllä se kaipaa sitä lunta.Toivottavasti edes jouluksi sitä tulee.

    Mukavaa loppuviikkoa sinne.

    VastaaPoista
  8. Voi jummi jammi. Mike on hieno mies! Kiva tavata muitakin rokkimimmejä:) Tosin mun lemppari on Marco Hietala ja Jyrki 69... olisitkos arvannut?!;)

    VastaaPoista
  9. Irmastiina: Just näin se ruukaa tehdä ;D

    Sirutuuli: Lämmin kiitos jälleen. Minä palailen asiaan ;D

    JaanaElina: Anna-Leenan kirjat ovat olleet minunkin suosikkejani. Tykkään kovasti lukemisesta, se vain jäi jossain vaiheessa vaiheeseen...

    Liisa: No, enpä olisi :D Mutta hienoja rokkareita hekin! Mä oon aina tykännyt rockmusiikista ja kun on musiikkinarkomaani miehenä, ei siltä voi välttyä nykyäänkään ;D Studio raikaa ja kitaroita on joka kerroksessa, joten...Rock & love!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...