7.8.2011

Awardia pukkasi

Minulla oli ilo ottaa vastaan kaunis tunnustus kauniista Vaniljainen-blogista! Aurinkoinen kiitos, Liisa! Yllätit minut...

Näihin kymysyksiin piti vastata:

1. Suosikkiväri: Taisi olla ne aika lailla maanläheiset sävyt, joista eniten fanitan kenties valkoista ja beigeä. Tylsää, tiedän...

2. Suosikkieläin: MIAUUUUUU!! Ei varmaan ole epäselvää, kun tälle blogille tupsahtaa, mitä täältä löytyy.

3. Suosikkinumero: 3, koska kolmas kerta toden sanoo! (Näin on minulle kerrottu :)

4. Suosikki alkoholiton juoma: Se on se maito, ei siitä pääse mihinkään! Mikään ei voita "maitoryyppyä" (tai puolilitraista sellaista) suklaansyönnin jälkeen *hih*
5. Facebook vai Twitter? IDK, kuten murkku sanoo (ja mä en kohta ala lapsen kanssa, kun en ymmärrä mitään sen sanomisia :D
Eli I don't know. Kumpikaan ei vieläkään kiinnosta tarpeeksi...
6. Intohimosi: Jep, nyt tuli vaikea...Ei vaiskaan. Uuden luominen ja vanhan kunnostaminen/tuunaaminen. Ja varsinkin, jos ne liittyvät sisustukseen, vielä parempi! 
7. Saada vai antaa lahja? Valitettavasti molemmat, ei käy kieltäminen *hih*. Molemmat tuottavat valtavasti iloa, vai mitä? 
8. Suosikki kuvio: Kaikenlaiset koukerot...Mitä monimutkaisempi, sitä mielenkiintoisempi ja kiehtovampi.
9. Suosikki viikonpäivä: Perjantai, ehdottamasti. Työviikko jää taakse ja huilipäivät koittavat :)
10. Suosikki kukka: Aina ja iankaikkisesti ruusu ;D 

Kiertoon en laita nyt sitten ollenkaan, sillä näkyy olleen jo niin monessa blogissa...Mukaansa saa ottaa kaikki, jotka haluavat.

Muistin juuri, että vuosi se tulee tällekin sosiaalisen median osalle täyteen elokuun lopussa ja se tietäääääää, ARVONTAAAAA! Laitan alkuviikosta tietoa tarkemmin, kunhan keksin ensin sen palkinnon... Hui, kun alkoi jännittää! Mukavaa, mukavaa...taidanpa heti pistää pääni kaapin kätköihin ;D
Muakin jännittää *hui*

Palaillaan, ystävät!

4 kommenttia:

 1. Jee! Hyvä kun on ees joku muukin joka ei piittaa naamakirjoista ja muista hömpötyksistä! Tätä bloggailuahan ei tietenkään lasketa ;)

  VastaaPoista
 2. KIITOS vielä tätäkin kautta Satu-ihanainen :)
  En voi lakata ihastelemasta...enkä ihmettelemästä, että miten sä nyt tolleen...ellet sitten pelästynyt, että mä ihan oikeesti joku päivä yllätän ja seison ovellasi, hih ;)

  Oi jospa oisin saanut olla muukaanaaa! Siis tuolla teijän pihakirppiksellä... Mukava kuulla, että porukkaa kävi ja kinasteluista huolimatta oli mukavaa :) ja onneksi isi riitti, eikä valtakunnansovittelijaa tarvittu!!

  Jeee! Arvonta! Vautsi, että olet jo vuoden bloggaillut! Kiva kun postasit muuten awardista, oli kiva ukea noi sun vastaukset!

  Nyt yöpuulle, jos maltan...no ei, mutta pakko on, jos käy huono tuuri, niin töistä soitetaan n. 5h päästä, että tulehan sieltä, olis tarvetta, käääk!

  Hyvää yötä sinnekin

  Halauksin Liisa

  VastaaPoista
 3. Marika: Ei lasketa, ei tietenkään ;D

  Irmastiina: Pörri se osaa nää poseeraukset ;D

  Liisa: Olepas vain hyvä, ystäväiseni! Ja höpsis, sehän se vasta olisikin ihana ylläri, kun seisoisit oven takana!!! En pistäisi ollenkaan pahakseni!

  Aurinkoista tiistaita sinnekin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...