30.5.2011

Jälleen maanantai...

Epävakaisen, mutta suht' lämpimän viikonlopun jälkeen koitti taas se ankea maanantaiaamu ;D Paitsi, että nyt ei hirveästi tuhistu sen suhteen, koska olen alkuviikon lomilla...perjantaina töihin!!! Pidän vanhat lomat pois, jotta jaksetaan sitten paahtaa kesäsesonki ennen kunnon kesälomia.

Ajattelin, josko seuraisi hänen majesteettinsa esimerkkiä ja jatkaisi unia....
Peiton alle olisi niin ihana jäädä ;D
Mutta ei, kampean ylös, laitan lapset kouluun ja siivoilen hieman aluksi. Sitten varsinaiseen touhuun eli blogipäivitykseen:

Tässä taannoin kasvihuoneesta postaamani juttu sai hyvän ystäväni Amerikanmaalla ajatuksiin...Sain puhelun hänen äidiltään ja puhelu koski vanhoja ikkunoita, joita hänellä oli mökillä kasapäin. Niistä saisikin aikaiseksi oivan kasvihuoneen...

Tuumasta toimeen, sovimme treffit mökille ja eikun matkaan. Perillä kävi kuitenkin niin, etteivät ikkunat olleet tarpeeksi suuria...voi harmi! Mutta...paras on vielä tulossa... Ystäväni äiti tuumasi: "Sinähän pidät kaikesta vanhasta..." Minä silmät suurina ja hiljaa: "Juu-u..." Ja voi, mikä aarreaitta mökiltä löytyikään!!! Tälle kalpenevat koluamani peräkonttikirppis tässä taannoin!

Olo oli kuin lapsella lelukaupassa: mukaan lähti muurinpohjapata, vanha puinen vesikelkka, vanhoja lasipurkkeja, maitohinkki, vanha öljylamppuvalaisin kattoon roikkumaan, leivosvuokia (niitä ihania ajan patinoimia), kunnon vanhan ajan perunalaatikoita, tinamukeja, aivan ihana hattuhylly vanhoilla leijonanpääkoukuilla, vanha lypsyjakkara ja ihana sinipuna jakkara... Lopetan listauksen tähän, sillä se jatkuisi vain.

Esitän nöyrimmät kiitokseni Memmulle ja hänen äidilleen!!! Ja Maralle kantoavusta! Te ootte mahtavia ja voitte olla varmoja, että tavarat saavat hyvän kodin! On ihana tietää tavaroiden alkuperä ja siirtää ne taas meidän perheessä eteenpäin! Toivottavasti pojat ottavat ne rakkaudella vastaan...sitten joskus ;D
Joku varmaan miettii, mitä se tuolla tavaralla tekee ja koko ajan hamstraa... Juttuhan menee niin, että kun uutta tulee, jostain entisistä on sitten luovuttava! Tavaraa on paljon lähtenyt jo maailmalle netin kautta ja kiitos ihanien naisten taannoisen vierailun ;D Lisää tuoreempaa myydään sitten pihakirppiksellä kesällä pois. Mutta se on varma, että kaikki vanha aarre jää, niinkuin nämäkin. Näillä on tunnearvoa ja tarinansa!

Aurinko paistaa ja iltapäiväsadekin on vielä luvassa, mutta kuin sitä uhmaten, kiikutan pyykit ulos kuivumaan!

Kiitokset vielä viimeaikaisista kommenteistanne moninkerroin aikaisempiin postauksiini! Väkisinkin tulee taukoa bloggailuun, sillä on niin paljon pihahommia ja -suunnitelmia, ettei tiedä, mistä aloittaisi!! Olette ihania ja käyn parhaani mukaan kommentoimassa teilläkin !

Lämmintä viikkoa odotellessa toivotan iloista maanantaita kaikille!

19 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä kyllä, ja niinhän se on, että toisen romu on toisen aarre! ;))

    Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Oi että minne aarreaittaan sä oot päässyt! Ihanaa!!!
    Meillä alkaa kylällä romunkeräys tällä viikolla, mä niin ootan sitä! Sieltä oon tehnyt kivoja löytöjä aiemmin :D

    VastaaPoista
  3. Marie: Näinhän se menee;D

    Senni: Juu, olo on tosiaan kuin aarreaitassa olleella ;D Onnea kylän aarreaittaan!

    VastaaPoista
  4. voi mitä löytöjä!!!
    noillehan tekee paikan vaikkei tilaa olsikaan ☺

    mutta arvaapa kuka vie voiton ♥♥

    VastaaPoista
  5. Pepi: Sanomattakin selvää ;DD Yksi suurimmista löydöistämme on yläkuvissa, tietty! Niin rakas ja kallisarvoinen, että...

    VastaaPoista
  6. Moi Satu! Ihana kuulla kuulumisiasi! Ja mitä mielettömiä aarteita saitkaan! Mulla sama periaate, että uudet ostetut jutut saavat lähteä pikkuhiljaa vanhojen aarteiden tieltä pois, kun alkaa tila loppua...esim. huonekalut. Ikea tekee tilaa ihanille, ajan patinoimille vanhuksille...Mutta tie on pitkä ja toki jotkut jutut on uutenakin hankittava, ainahan voi tuunata oman lookin ;)
    Rapsut Pörrille ja mukavaa alkanutta viikkoa!
    ps. kiitos kannustavasta viestistäsi...

    VastaaPoista
  7. Liisa: Tuunaamisella saa aivan ihania juttuja aikaiseksi, totta.

    Kiitokset vain itsellesi!! Mukava oli kuulla sinustakin!!

    VastaaPoista
  8. Hei pukeeko tämä vihreä väri naamaani???
    Siis ihan vihreänä kateudesta olen... no en tietenkään ole.(mitä nyt ihan vähän)..:D

    Mistä löytäisin sen kesämökin josta noita ihanuuksia löytyy..:))

    VastaaPoista
  9. Irmastiina: ;DD Noita mökkejä ja vanhoja taloja on Suomessa pilvin pimein. Ystäväni äiti kertoi, että hänenkin mökillään (mökin pihassa siis tämä vanha talo aarteineen) poikkeaa aina silloin tällöin ohikulkevia autoilijoita kyselemässä. Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen ;D

    VastaaPoista
  10. Sie oot apajille päässyt, kelpais mullekin. Mulla kans naama vihreänä kateudesta:) Mulla ei taida enää uutta tavaraa ollakaan, ainostaan vanhaa.ja lisää haalin;)

    VastaaPoista
  11. Voi että,sinulla on kyllä nyt ollut oikein onnen päivä!Voin vaan kuvitella miten töpinöissäsi olet ollut.Niin olisin minäkin:)
    Ihania aarteita!
    Mukavaa viikon jatkoa:))

    VastaaPoista
  12. Aivan mahtavia aarteita, kyllä siulla kävi tuuri!

    VastaaPoista
  13. Liisa: Samaan täälläkin ilmeisesti pyritään ;D Välillä vähän lähtee lapasesta...

    Pitsienkeli: Olinhan minä täpinöissäni!!! Silmät eivät tienneet minne katsoisivat ;D

    Sirutuuli: Ihanaa tuuria oli, täytyy myöntää.

    VastaaPoista
  14. Onnittelut mukavista aarteista! Mikähän siinä on, että kun vanhoista tavaroista kiinnostuu, ne vievät mukanaan... Itselläkin koko ajan enemmän kiinnostus lisääntyy :)

    VastaaPoista
  15. Kade, kade, kaadee!! Ihania tavaroita, voi että.
    Ja kuvista päätellen siellä vietetään kissanpäiviä, ainakin kissa.
    Lämpöistä viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  16. Oi miten ihania tavaroita sait kotiisi, kyllä kaikki vanha on vaan niin kaunista!!

    Suloisia kissakuvia myös :)

    Jippii...aurinkoa ja lämmintä tulossa loppuviikoksi, Mukavaa viikonjatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  17. No, jopa kävi sulla tuuri. Tuo harmaa naulakko kelpais heti mulle, vaikka pari vastaavaa lojuu ittelläki jo paikkaa oottamssa. Samaa olen sanonut itsekkin lapsilleni; " Että te peritte aikanaan kaiken tämän ihanan roinan, siis kauniin tavaran "..Hirveesti ei oo ollut innostuneita vastauksia ??

    VastaaPoista
  18. Piti tulla vielä kommentoimaan tänne. Voi olla että minun jälkeen kukaan lapsistani ei ole kiinnostuntu vanhoista rojuista, voi olla että laittavat nuotion keskelle pihalla ja polttavat kaikki aarteeni:( Taidan myydä kaiken hyvään kotiin sitä ennen etteivät niin tee;)

    VastaaPoista
  19. Sesse: Kyllä vaan, jollain tavalla vanhojen tavaroiden historia kiehtoo.

    Onnesta Unelma: Kaunis kiitos! Samoin sinulle!

    Reissuja ja romantiikkaa: Juu, ihmetystä täynnä olevat katseet saan minäkin noista kommenteista takaisin;D

    Liisa: Kannattaa odottaa rauhassa, jospa he vielä innostuvat ;D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...