9.4.2011

Kevät ja hyönteiset

Jos mistä, niin ötököistä ja hyönteisistä, huomaa kesän tulevan pikkuhiljaa.
Pörrikin jo bongasi sisältä ensimmäisen kärpäsen. Liekö vintin ovi ollut liian pitkään auki ja kylmäkohmeloiset siipiveikot olivat viimeisillä voimillaan lentäneet sisälle lämpimään, mene ja tiedä.
Kuopus sen sijaan teki löytönsä pihamaalta, nokkosperhosen, joka piti sitä vangita päivän ajaksi ötökkäpurkkiin. Ja siinä riitti Pörrilläkin ihmettelemistä. Voi mahdotonta, miten outoa ja kiehtovaa, kun joku sätkii ahtaassa tilassa räpytellen siipiään peloissaan!
Vapaapäivä (tai vapaat tunnit, 4 sellaista peräti ;D ) menivät siivotessa ja kaupungilla juostessa. Kirppareilla käytiin ja yksi valkoinen pöytä jäi hieman harmittamaan, mutta jääköön. Ei vain mahdu yksinkertaisesti sisälle *plääh* Vanha kauppavaakakin olisi ollut, mutta se oli tyyliin niin jättisuuri ja "näyttöosa" oli väärään suuntaan. Eikä sekään olisi mahtunut meille....
Vai onkohan ilmassa pikkasen kriittisyyttä tulossa ostamisen suhteen, kun se tavara ei enää noin vaan mukaan lähdekään ?! Voipi olla vaan tilapäistä järjenkäyttöä *heh*

Tänään on päivä uus ja hakusessa on uusi sängynpeitto, joten liikkeelle mars ja eletään toivossa, että se tästä kaupungista löytyy!

Suurikiitokset ihanista kommenteista vielä näin viimekertaisiin postauksiin! Te olette kyllä tämän jutun suola, kuka sitä yksinään jaksaisi turista !

Mahtavaa lauantaita ja toivotaan, että aurinko vielä ilmestyy näkyviin ! Voikaa hyvin!

13 kommenttia:

  1. Loistavaa ja aurinkoista huomenta!
    Kylläpä on Pörrillä ollu jännittävät hetket! :D Meidän kissojen aamu-lastenohjelmat alkaa heti kun ne pääsee makuuhuoneeseen ja näkevät lintulaudan ;) Hirvee säksätys alkaa, hihi!
    Joskus käy muuten noin, että ei sitten otakaan kaikkea kirpulta mukaan vaikka mitä löytyisi. Ehkä se on se järki... tai joskus kyllä myös lompakko ;D

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Pörrillä on sitten touhua ja ihmettelemistä riittänut! Minä olen nyt harvakseltaan kirppareilla uskaltanut käydäkään, kun ei mähdu niin ei mehdu... Jää vaan harmittamaan joku "tosi tarpeellinen, kiva, ihana, ennenkaikkea halpa" tavara tai tuote. Niin no, jos kotoa päin kantaisi jotakin sinne..

    VastaaPoista
  3. siin mitä minä olen kirjoittanut?? Miten tulee nyt niin paljon kirjoitusvirheitä? siis: "kun ei mahdu niin ei mahdu" Tulikohan nyt oikein?!

    VastaaPoista
  4. Ihanalla Pörillä alkavat kesäkiireet, kun pitää kaikki pörriäiset tarkastaa:)
    Voi ihanuus, että perhosekin jo löytynyt... kyllä se kevät ja kesä sieltä siis tulossa on..:))

    VastaaPoista
  5. Jenni: Juu, tuo sätkätys on ihanan kuuloista, muistan sen entisiltä kissoilta!! Pörri ei vielä sitä "osaa", katsoo kyllä ihmeissään, kun emäntä yrittää opettaa ;DD

    Kirsikka: No hätä, tulin ymmärretyksi ;D

    Irmastiina: Aamuisin huuto ulko-ovella on alkanut, joten herätys toimii...tosin jo klo 5:ltä ;D

    VastaaPoista
  6. Kissojen "metsästys"touhuja on ihana seurata :) Meilläkään ei toinen kissa osaa säksätellä, katselee lintujakin tyynen rauhallisena?! Tänään on ollut hirmuinen juoksurumba päällä ja kunnon painimatsit aina siinä välissä. Painimatsien aikana aina ihmettelen millaiselle mutkalle burmat voivatkaan taipua!
    Aurinkoista viikonloppua - jihuuu!

    VastaaPoista
  7. Mahtavan upea kirjoitus kuvineen. Tuo Pörri on todella kaunis ja hienoja nuo kuvat siitä. Todella on kivaa, kun menemme kesää kohti. Nyt meilläkin paistaa aurinko ja lähden vaimoni kanssa lenkille.
    Monenlaista kesäsuunitelmaa on ja innostuin aamulla jo putsailemaan vanhaa renginkaappia. Monenlaisten asioiden kanssa puuhastelen joita näytillä blogissani.

    VastaaPoista
  8. Tiina: Näin se on, totta vie! Stressi poistuu eläinkodissa tosi helposti aina välillä :D

    KesäEsa: Suurkiitokset kommentistasi! Mukavaa lenkkeilyhetkeä! Mikä on se parempaa ja että vielä auringon paisteessa! Huippua!
    Käyn kurkkimassa blogiasi!

    VastaaPoista
  9. Mulla kans tulee väliin (onneksi) kausia, kun ei taho löytyä mitään ja nirsoillen kuljen kaupoissa eikä tuu mitään ostettua..mutta ehkä tosiaan hyväkin niin..
    Onnea peiton metsästykseen!!!
    Rapsuja ihanalle Pörrille :)

    VastaaPoista
  10. Hih... tuo Pörri on suloinen!! On totta että eläimet talossa saa stressin kaikkoamaan, paitsi nyt kun Artturi on sairas :0(.

    Käyppäs katsomassa Tuvalla yhtä sängynpeitettä!

    VastaaPoista
  11. Hih, kiva tuo kuva jossa hiiri hyppii lusikalla ja kissa katsoo.

    Sinulla on kivoja kuvia ja tekstit.

    Kivaa, että käyt myös vastavierailulla blogissani ja muistathan myös kirjautua lukijaksi.

    VastaaPoista
  12. Samoja puuhia on meidän kissoilla, kärpäset saavat kyytiä ja ikkunat on kissojen tassun jälkiä täynnä, ikkunan pesua siis edessä!!

    Mutta ihana kevään merkki ensimmäiset kärpäset, vaikka en niiden surinasta niin välitäkkään!

    Mukavaa tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista
  13. Johanna: Minäpäs tulen katsomaan!

    Onnesta Unelma: ;DDD Ihanaa aurinkoista viikonalkua sinullekin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...