11.5.2013

Normilauantai(ko)


Tänään olisi ollut tarjolla suurkirpputori, peränkonttikirppis ja rompepäivät meidän maakunnassa, mutta ei. Ei menty yhteenkään niistä. Juu ja en ole tullut sairaaksikaan.

Aikaisin aamusta pyörähdettiin Ristijärvellä hakemassa taas yksi ostos. No, peräkärryllinen tavaraa sieltä sitten tuli mukana.Mä mitään suurkirppareita tarvi *hih* En aio niitä kaikkia teille tässä esitellä, älkää säikähtäkö ;=) Vain yhden pää- ja sivuprojektin.

Eteistuunailut jatkuvat ja tällä kertaa oli vuorossa vaatekaapin hankinta. Ei kait siinä entisessä VR:n naulakossa mitään vikaa ollut, mutta kun se tahtoi kerätä koukkuihinsa kaikki mahdolliset takit ja lakit, mitä tässä perheessä omistetaan, joten päivänselvähään se on ne piilottaa. Eikös olekin?!

Projekti (=maalaus) on kesken sen verran, että aurinkokelejä odotellessa pistetään väri uusiksi. Mies repi muutaman hyllylaudan jo pois, sillä sisälle tulee naulakkokoukut. Eteistilaan ei mitä tahansa vaatekaappia laiteta ihan noin vain. Tiedättehän nämä vanhat talot :) Ei näihin löydy mitään normimittaisia ja -levyisiä ikeamalleja ihan tosta vaan. Joten, kun edes jonkin sortin mitoiltaan sopiva kaappi oli saatavilla...se piti roudata sitten hieman kauempaa.

Värissä ei periaatteessa yhtään mitään vikaa, se ei vain natsaa meidän eteisen kanssa. Sinänsä harmi tällaiselle kärsimättömälle "sisustajalle" *heh* Liinavaatekaappi on n. 80-vuotias ja kuulemma myyjän isän tekemä. On ollut sisätiloissa käytössä näihin päiviin asti, mikä selittänee sen erinomaisen kunnonkin. Kaappeja löytyy koko Suomen maasta kuulemma nelisen kappaletta.

Sitten se sivuprojekti. Sohvapöytä nimittäin. Tuunailukohde, josta syntynee sitten jotain ajan ja sään salliessa. Aloittelin jo hieman hiomalla, kun sade hellitti ja huomenna kenties jatkan. Mitä sitä muutakaan äitienpäivänä voi tehdä :=) Ai niin, maalasin mä jo nuo jalat kyllä pari tuntia sitten...

Lopuksi kuva kaveruksista sohvalla. Lemmyllä ilmeisesti hyväkin juttu kerrottavana, mutta Pörriä ei vois vähempää kiinnostaa :D Nukuttaisi niin makeasti ilman kaiken maailman hölöttäjiäkin...


Joten lopetan itsekin nämä höpinät ja häivyn ruudun äärestä katsastamaan, joko se maali olisi niin kuivaa, että voisi käydä pöytälevyn kimppuun...

Lauantain jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Siis iiihana kaapi, värikin niin soma...Laitat jonku samansävysen tyynyn siihen vierelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on hyvä, mä tykkään. Muttei vain sovi sellaisenaan eteiseen - harmi.

   Poista
 2. Kyllä tuonne kelpaa vaatteet piilottaa :)
  Ja suloinen tuo Lemmy, just sen näköinen, että oma hyvä juttu naurattaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ne myös pysyvät piilossa = siis menevät koukkuihin asti :=)

   Lemmy kyllä jaksaa viihdyttää *eheh* ja mä nautin niin noista sohvaperuinoista ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Keltaisen tuvan emäntä! Aitoa suomalaista käsityötä, siit' mä tykkään :)

   Poista
 4. Hieno kaappi, kestää äidiltä pojalle :)

  Boikotoitiin sitten yhdessä kaikki kierrätystapahtumat :) Jotenkin en tykkää siitä kajaanihallin-kirpparista;liikaa ihmisiä ja huonoa tavaraa.En kyllä ole käynyt siellä vuosiin...

  Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi kestää :)

   Mä olen vannoutunut kävijä Kajaanihallissa, mutta totta, siellä ei yleensä ole mitään ihmeitä ja siksipä poisjääntikään ei aina harmita.

   Ja nyt toisaalta oli muuta menoa ja touhua, jotka veivät voiton.

   Oikein mukavaa äitienpäivää sinnekin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...