27.5.2013

Nahka palaa

Väkisin tuo mahtava valopallo saa ihon "kukkimaan", kun pihalla tulee vietettyä aikaa. Ei näillä keleillä sisällä ole paljoa tullut oltua. Vain sen verran, että nappaa suuhunsa jotain tai käy hakemassa puuttuvan työkalun mukaansa.

Täälläkin alkaa jo näyttää kesältä, vaikka viikko sitten en vielä uskonutkaan. Nurmikko huutaa leikkausta, samoin Pörri ulos pääsyä ;) Lemmy ei viihdy pihalla, kurvaa heti takaisin ovelle, jos yritetään herraa ulkoiluttaa *hih*

Kukkia on viritelty sinne sun tänne, vielä pitäisi niihin pieni omaisuus sijoittaa, jotta kaikki olisi niinkuin kesäpihalla yleensä. Tänä kesänä tuntuu, että haluan niitä joka paikkaan ja mahdollisimman paljon eläviä sellaisia...Hiki hatussa ja miljoona projektia, joista aikaiseksi saatiin vihdoin niin monessa blogissa nähty tieviitta pihaan. Ajatus muhi 2 vuotta ja nyt se tökättää talon nurkalla. Opasteet osoittavat suurin piirtein oikeisiin kohteisiin, mutta ajatus lie se tärkein *heh*Viime kesäinen tarjotinpöytä sai päälleen toisen tuunaillun tarjottimen. Kuka se sanoikaan ja mitä siitä vaihtelun tuomasta ilosta :=) Tästä voitte kurkkia vuoden takaiseen versioon.


Lopuksi vielä kuva koko viikonlopun ulkoruokinnassa olleesta kissasta. Asentoaankaan ei jaksanut vaihdella, vaan rojahti suoraan unten maille ;D


Niin se vain toukokuun viimeinen viikko pyörähtää käyntiin ja koululaiset kiljuvat riemusta. Pitkä uurastus palkitaan loppuviikosta ja loma voi alkaa. I'm so happy for them ♥

Mutta - kääk! Työt kutsuvat vielä jollakin, joten pitänee alkaa touhuilemaan siihen suuntaan.

Oikein paljon auringonpaistetta ja iloa
tulevaan viikkoon kaikille !

14 kommenttia:

 1. miulla myös haaveissa tuommonen tienviitta ollu jo piiiiiitkään aikaa. menee varmaan yhtä pitkä aika sen toteutukseen :D

  VastaaPoista
 2. Mie päätin silloin kun Lillan ostin, että sinne pihaan tulee viitat, ne on jo olleet sahattuina kaks vuotta mutta kun se heinäseiväs puuttui, se vaan jäi. Sitten kun purin sen ladonseinäpöydän, päätin että ne viitat tuleekin niistä laudoista...mutta se heinäseiväs puuttui.
  Mirstaakkeli tuli sunnuntaina hakemaan laudat pois - ja samaan aikaan systeri kävelee pihaan mukanaan heinäseiväs mulle.

  Mitähän mä siitä rakentelisin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt sulla on se seiväs, joten...eikun hommiin vain :=)

   Meillä on noissa viitoissa vielä pari toteutumatonta haavetta (=kohdetta) *heh*

   Poista
 3. Ihana tienviitta. Tämä menee kyllä muhimaan täälläkin. Heinäseiväskin löytyisi ja nuo viitat voisi tehdä vaikka vanhasta laudasta, hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta vanhasta laudasta, Saga!

   Meilläkin niitä olisi ollut, mutta Anttilan alekorista löysin nuo valmiiksi sahatut nuolenmalliset ja eikun piti alkaa maalauspuuhiin.

   Poista
 4. Hauskat viitat, siitähän sitä on helppo lähteä suunnistamaan kohti muita maita. Pörri osaa nauttia kesästä, voi Lemmy pientä kun vielä kaikki on niin uutta ja jännittävää!
  Terkut sinne ja palaamme pensas asioille muuton jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelmia pitää olla, jep. Kunpa pääsisi noihin kahteen kauan haaveissa olleisiin kohteisiin käymään *huokaus*

   Ilmoittelehan sitten, kun pensaat kelpaavat :=)

   Poista
 5. Ihailen kovasti tuota taitoasi käyttää tekstejä ja kuvia esineissä! Tuo tarjotinpöytä on varmaankin omaa sommitteluasi...tosi ihana<3
  Aurinkoista viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi, SisustEllen ♥

   Aurinkoa viikkoon sinullekin!

   Poista
 6. Tuo tienviitta on hauska ! Miten mä en oo vielä törmännyt noihin ollenkaan vai enkö ole vain kiinnittännyt huomiota niihin. Pitäähän munkii nyt tuollainen tänne saada kans :)
  Voi tuota kissan rentoa meininkiä..ne jos jotkut osaavat nautiskella ja laiskotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näitä on monessakin blogissa näkynyt, joten siitähän se idea on sitten muhinut täälläkin :=)

   Nämä ovat hauskoja, joten ei kun tuumasta toimeen.

   Jep ja kissat...niillä ei oo huolen häivää *hih*

   Poista
 7. Kiitosta paljon viestistä=)
  Tuo opastuskyltti on tosi kiva.
  Aurinkoa päiviisi=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä kiittää, Jaana Kristiina!

   Kiitokset itsellesi ♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...