8.1.2011

POIS POIS!

Lauantaina kulutettiin aikaa kirppareilla ja vietiin pari pussillista tavaraa kierrätyskeskukseen. Osa meni roskiinkin asti. Tästä on hyvä jatkaa, kaapit pursuaa mitä ihmeellisempiä asioita: ai, tämmöinenkin meillä on...täähän on jo pieni...ei ne pojat näillä enää mitään tee...mitä ME tällä tehdään...en mä jaksa tuota enää pitää, joten eikun POIS, POIS!
Kamalan helppoa hommaa, ei tarvitse itse lähteä myymään ja nyt kierrätyksestä ne saa joku, joka haluaa/tarvitsee niitä pienellä rahalla!
Löytyihän sitä tilallekin jotain pientä...*kuiskaus*. Nimittäin kaunis vanha peili kirpparilta ja pyöreä ihana lyhty alekorista:

Peilissä oli karmea puulevy taustana ja se sai lähteä.
Ajattelin jotain tekstiä peiliin ja sitten seinälle....Reunat on kauniit.
Pitäähän asemanlyhty olla, vai mitä?

Aikaisemmin oli puhetta kuopuksen tekemästä neulatyynystä, joten tässä siitä kuva:


Valkoinen TV-taso oli jotakin vailla ja niinpä se sai laatikossa lojuneen tekstitarran päällensä. Tulipahan sillekin käyttöä eikä jäänyt vain lojumaan:

Ehkä minä ensi kesänä pidän jonkinsortin pihakirppiksen, jahka ehdin. Viime kesältä se jäi. Siihen asti suurin osa lähtee pikkuhiljaa kierrätyksen kautta autuammille maille ;D
Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Jep,itekin heitin laatikollisen hyväntekeväisyyteen kaikenlaista vaatetta ja pienroinaa,ihanaa! :) Vaikka jotain tuli tilallekin.. mutta silti! :D
  Vielä ois paljon rankattavaa kaapeista...

  Pihakirppis kuulostaa kivalta,teidän miljöö ois ihana siihen!!:)

  Kivat viikonloput!

  VastaaPoista
 2. Jenni, ja aikas mutkatonta varmaan olisikin pihallamme pitää. Kyltit vain pystyyn junien tulo- ja lähtöaikoihin vaikka koko kesän ajan ;DDD

  VastaaPoista
 3. Suosittelen pihakirppistä. Meillä täällä Puu-Vallilassa on joka vuosi perinteinen pihakirppis, hyvin pääsee itselleen tarpeettomista tavaroista eroon.

  Mukavaa vuoden jatkoa!

  Kirsi

  VastaaPoista
 4. Sama pitäisi minunkin tehdä, vähän jo aloitin keittiön kaappien tyhjentämistä... kummasti sitä kaikkea tuleekin säilöttyä! Raivaustyöt parin vuoden välein on kyllä ihan paikallaan... Ja melkeinpä aina jos kirpparilla käväisee, jotain pientä tulee takaisinpäinkin. Niin tuttua :)

  Mukavaa alkanutta vuotta sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten hurmaava neulatyyny:) Tuo asemanlyhty on myös ihana...

  VastaaPoista
 6. Kirsi: Ihana ajatus tuo perinteinen kirppis, saas nähdä saataisiko mekin täällä sellainen aikaiseksi;D
  Saara: näinhän se menee. Minä aina puolustelen takaisin hankintoja, että näitä on nyt vähän siihen verrattuna, mitä pistin pois....;D
  Tirriliisa: välitän kommenttisi kuopukselle. Hän tykästyy ;D Itsekin pidän paljon tuosta asemanlyhdystä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...