29.1.2011

Peilin uusi elämä ja samalla vähän vintinkin...

Ostin taannoin tämän peilin kirpparilta ja sitä piti vähän tuunailla, vaikka pelkkä taustalevyn pienennys olisi riittänyt...mutta ei. Tekstihulluna halusin siihen jotain muutakin ja tämän sain aikaiseksi huurremaalilla. Ainahan tekstin saa pois, kun alkaa tympiä, vai mitä?
Menihän siinä tovi, ennenkuin löysin mieleisen. Kaikki tuntuu olevan noita home sweet home, la maison jne. eikä meille sovi enää yksikään sellainen ;D Kaverit varmaan jo naureskelee home-tarroille ja kylteille, joita näkyy ympäri taloa *heh*
Kuopuskin kyselee: "Hmph...äiti, miksi sinä aina laitat noita hometekstejä?" Onhan ne nättejä, mutta ei joka paikassa voi lukea samaa sanaa, vai mitä? Tosin tämäkin teksti on näkynyt jo vaikka sun missä, muttei vielä meilläkään peileissä *hih*

Olen lukenut vähälle aikaa paljon remonttiaiheisia blogeja oikein olan takaa ja täytyy kyllä nostaa hattua teille, jotka remontoitte! Huh, mitä hommaa! Mietin itsekin toisinaan tapettejamme katsoessa, että mitähän sen ja sen alta mahtaisi löytyä. Kenties 7kymppinen hirsiseinä *hmmm-m* Mutta en raaski repiä tapetteja ja vaikka niiden kanssa on joskus vaikea sisustaa, saavat ne jäädä...toistaiseksi. Välillä tekisi mieli kurkkia.

Vintille voisi tehdä jotain, sehän on täysin alkuperäinen ja yhtä avaraa, kylmää tilaa. Sinne saisi joko pojille tai sitten meille vanhemmille aivan mahtavan valtakunnan ;D Toisaalta vaatii kaikennäköiset paperit ja on taas niin mahtava varastotilana ja kesäisin siellä jopa lauletaan muutamat karaoket...niin ja pojat tykkäävät leikkiä piilosta ja milloin mitäkin siellä :=)
Mutta palataksemme peiliin, tässä se on ja koristaa makkarin yhtä seinää toistaiseksi:

Näihin kuviin päätän tämänkertaisen sepustuksen. Mukavaa launtaita kaikille !

8 kommenttia:

 1. Hieno tuli peilistä :) Ja ihana tuo lokerikko(?) siinä alla!
  Meilläkin on vintti yhtä suurta tilaa, jossa on sahanpurua ja kaikkee mahdollista. Siitä tulisi kiva tila, mutta sinne ei saa rakentaa mitään, tyhmää...Huvila ja huussi ohjelmasssa ne teki joskus tosi kivan oleskelutilan samanlaiseen vinttiin, kun meillä.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvännäköinen teksti peilissä!! Tuo onkin kiva idea käyttää huurremaalia, pitäiskin kokeilla joskus. Tekstit on kyllä niin ihania aina vaan ja joka puolella, just itsekin laitoin muutaman uuden tilaukseen :)

  VastaaPoista
 3. Sirutuuli: Kiitokset ja kiva kun käyt kylässä ;D Lokerikko on löytö Oulun Kärkkäiseltä viime hiihtolomalta, tykkään siitä tosi paljon.
  Juu, mä muistan tuon jakson H&H:ssa ja arvaa vaan, haluttaisiko samanlaista!

  Hilda: Idea on tosi helppo toteuttaa. Meillä on maalattu tuon tuloeteisen ikkuna samalla maalilla ja keittiössä oleva Cuisine -kaapin ovet. Kokeile ihmeessä! Tekstit on parhaita ;D Ja se, että ne saa pois tarvittaessa, kun kyllästyminen iskee...

  VastaaPoista
 4. Moikka,

  tulin vastavierailulle kurkkaamaan mitä tapahtuu Aseman laidalla :)

  Aivan ihanan piilopaikan saisi tuosta teidän vinttitilasta! Meillä on vintti jakaantunut kahdelle puolelle taloa eikä siitä saa tuollaista yhtenäistä tilaa millään. Blääh.

  VastaaPoista
 5. Hyvinhän toi peili käy tuonne seinälle ja kun vielä lokerikko on alapuolella,johon saa vaikka kampoja laitettua,niin nekin on lähellä:D

  VastaaPoista
 6. Purppura: Kiva, kun kävit kylässä! Tule toistekin! Juu-u, vintistä olisi moneksi ;D

  Tansku: Olen tyytyväinen peilin paikkaan minäkin ;D

  VastaaPoista
 7. Heips! Onpas kaunis peili!

  Kiitos tunnustuksesta. Nappaan sen mukaani!

  VastaaPoista
 8. Emilia: Kiitokset ja mukavaa, kun nappasit tunnustuksen mukaasi ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...