4.11.2015

Pikkulöytöjä ja pikatuunaus joulua ajatellen

Meidän uudelta kirpparilta löysin parit pikkuruiset vanhat pillerirasiat eurolla. Tosi suloiset pikkulisänä joulupakettiin jollekin, joka arvostaa vanhaa ja kaunista.



Kruunuhulluna tämä lähti oitis mukaan :


Sitten...miksi näitä kutsutaan? En saa mieleeni, vaikka varmasti olen kuullut joskus. Joka tapauksessa, kivat pidikkeet noille vanhoille valokuville. Näitä näkee tosi paljon blogeissa ja sisustuslehdissä eikä niiden näppärä tämän päivän käyttötarkoitus ole mielestäni huono ollenkaan.



En tiedä muistaako kukaan, mutta pari vuotta sitten (muistaakseni) kuopus taiteili meille kirjasta tämän joulukoristeen, joka on asettunut taloksi tuohon urkuharmonin päälle siitä lähtien:


Yritin kovasti delegoida seuraavankin kirja-askartelun hänelle, mutta nyt ei oikein syttynyt ajatukselle, joten värkkäsin itse.  Joskus sitä ei meinaa vain saada aikaiseksi maailman simppeleintäkään hommaa, jos se inspis ja halu on kadoksissa. Onko muilla taipumuksia moiseen "velttoiluun"?






Taavin saa helposti sylilapseksi, mutta nämä isommat kissalapset enää harvoin antautuvat, varsinkaan Pörri. Ovat ihan selvästi luovuttaneet sen tehtävän nuorimmaiselle.  Pari kuvaa tällä kertaa näistä "isommista pojista":





♥♥♥

Rauhallista viikonjatkoa !

Nautitaan marraskuisista keleistä, kyllä se lumi sieltä tulee.

10 kommenttia:

  1. Voi että, Lemmykin on jo iso poika :)

    Kivoja löytöjä. Taas kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan ne - mukavan pieniä sellaisia ☺
      Lemmy on sellainen kainalokaveri, nallekissa, äitin nallukka, nöpönassu, norskinpuolikas, tanakkapatukka - you name it ☺♥

      Poista
  2. Onkos se kukkasiili? Etsinyt olen mutten itselleni ole onnistunut löytämään....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, niinhän se taisi ollakin. Liittyi jotenkin kukkasiin.
      Kiitos, Jaana!

      Poista
  3. Jep juuri tälläkin hetkellä velttoiluttaa ihan liikaa.Joulumyyjäiset tulossa ja minä en jaksa aloittaa mitään.Ja usein pelkkä aloittaminen riittää,sitten inspiroituukin eikä malttaisi millään lopettaa;D

    VastaaPoista
  4. Nonni, piti varmaan jotain enemmän tai vähemmän viisasta kommentoida, mutta toi viimeinen Lemmyn kuva nollas mun pään ihan täysin. Minä vaan nyt juutuin siihen ❤️❤️❤️

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...