18.11.2015

Jouluvaloja

Lisää, lisää - kansalle, joka pimeydessä vaeltaa ☺

Meillä ei paljoa normivalaistusta näe, edes näin hämärän aikaan. Se kun häikäisee liikaa (näin migreeni-ihmistä) ja ollaan mielellään vähän hämäriä tyyppejä! Pistin makkarin RM pallojen sekaan viime jouluna ostetut köyhänhopeaiset joulupallovalot ja johan on nättiä (ja tunnelmallista). Sitten asiaa aidanseipäästä tai jotain sinnepäin. Taannoin eräällä muulla tori.fi-ostoskerralla tarttui mukaan myös ihastuttava takkavälinesarja, vuodelta...jotain:Niin - ja hiilisankoja on siunaantunut yksi jos toinenkin. Yksi on puille, yksi sytykkeille, toiset lehdille, toiset kukille ja toiset roskille ☺ You name it. Nättejä ovat. Ja kaikki erikokoisia. Tässä kakluunin edessä olevat versiot:


Pöytäprojekteja pukkaa kovasti (itseasiassa 3, joista yksi on jäädytetty, toinen aloitettu ja kolmas vielä pahasti kesken). Ei löydy virtaa (= ei oo tilaa tehdä kuin yksi kerrallaan ja töissäkin pitää käydä ☺)

Tässä kurkkaus melkein valmiiseen. Alkuperäisenä tässä:


Yhden kerroksen jälkeen. Loputkin on nyt maalattu ja pitäisi suunnitella tekstit. Ehkä tänään, ehkä huomenna. Eihän tuo tuosta minnekään karkaa.


Mukavaa viikon puoliväliä sinne ruudun toiselle puolen!Ai niin, me ollaan Facebookissa! Sivun oikeasta yläkulmasta pääset FB-linkin kauttajatkossa myös extra höpinöiden pariin, jahka innostutaan kunnolla (klik klik ☺). Tulkaahan tykkäämään !

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää pöydän muutos. Ihana Lemmy <3

  VastaaPoista
 2. Ja Lemmyn nenä :)

  Muistin muuten äsken milloin olen ihastunut hiilikippoihin - se oli kauan sitten (noin tarkasti sanoen), kun näin lehdessä kuvia Eeva Elorannan kotoa, ja siellä oli kaapin päällä pienehkö hiilikippo :) Aika kauan taitaa olla aikaa vierähtänyt, muistaako kukaan enää Eevaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan Eevan!
   Muutaman kerran nuoruudessa on tullut tv:ssä nähtyä ja olen työni puolesta törmännyt häneen vuosi sitten muissa merkeissä ;=)

   Poista
 3. Mää täällä nyt sitten odottelen kovasti mitä tuohon pöytään ilmestyy. :)

  Voihan punainen nenä sentään. Siihen nenun päähän olisi niin mukavaa antaa jälleen pieni suukko. Se on sitten niin meidän Pekan väreissä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sitä jo arvaa,mitä siihen tulee ☺ Mä ooon niiin ennalta-arvattava, Ta Ra *hih*
   Sais vain aikaiseksi - laiskottaa jo loppuviikosta ☺

   Mä tarraan aina Lemmy poskista kiinni ja muiskautan keskelle naamaa ♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...