4.8.2015

VINTTIKIRPPIS vielä kerran to 6.8.15 klo 13-18

Kun nuo säät nyt jotenkuten sallivat ja vintillähän kaikki ovat jokatapauksessa suojassa, vielä kerran avautuu Vinttikirppis tälle kesälle.

Tervetuloa kaikki, jotka suinkin pääsevät ja asia kiinnostaa. Osoitehan löytyy tuttuun tapaan keskiviikon Koti-Kajaanista, jollei se muutoin ole tiedossa.

Tässä tuoretta kuvaa, mitä on myynnissä ja lisää virittelen taas. Tuo vintin hämäryys, se luo vain tunnelmaa ☺

Myynnissä 2 kpl.


Väliin tyyliin: "Oli mulla asiaakin..." Unohdin tuosta meidän ulkoverstaan/romusuojasta laittaa taustapuolelta kuvaa taannoin, kun tohkeissani siitä postasin. Taustalle viriteltiin vahakankaasta verho. Saa nähdä talven jälkeen, kuinkas sen käy, mutta nyt on katseilta suojassa työkalut ja muutkin tarpeelliset ulkohommissa tarvittavat välineet.Toinen verhosysteemi viriteltiin miehen tekemään pienempään tasoon grillauspaikan viereen. Trukkilavoista saatiin oiva apupöytä siihen. Vanha verhotanko pöytäliinoineen antaa mukavan suojan. Päällä komeilee kesän ensimmäiset betonityöt. Kuivaksi saaminen on ollut perin hankalaa tänä kesänä. Heti, kun pistät ruukut aurinkoon, kohta se sataa ☺ Olisi kiva saada se maali päälle ennen talven tuloa...Ja jotta se verhoilu ei vielä tähän lopu, laitoin kuistillekin tänä kesänä verhot. Tällä kertaa toiselle puolelle, onhan siinä lipastokin jo kaverina odottamassa koristusta ympärilleen.Löpinät sikseen, mä lähden haahuileen vintille ja kaapeille.

Tervetuloa kirpparille kaikki kynnelle kykenevät!

2 kommenttia:

 1. Heiii!!! Ihan kauheasti kaikkea ihanaa siellä teillä on rakentunut! Ja vintillä näyttää olevan hyvänlainen kirppis!
  Ihanan romanttinen (hää)paikkakin ihan omasta takaa ;)

  Terkkuja misukisuille ja helteitä teillepäin! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heissan!!!! Kiva kuulla pitkästä aikaa ☺
   Mitähän sitä siellä päässä tapahtuu...kovin on hiljaista ollut ☺

   Minä välitän terkut ja helteitä odotellessa, nauttikaamme!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...