2.8.2015

Paviljongin varjossa

Pitkään ollaan keskusteltu huvimajan/paviljongin paikasta meidän pihalle. Nyt, kun vihdoinkin saimme kukkapenkistä tarpeeksi, sille löytyi paikka kuin nakutettuna juuri penkin kohdalta.

Ensin siihen piti tulla ympyränmuotoinen kivi/tiilimuuri, jonka keskelle olisi tullut jokin kaunis puu kukka-asetelmineen. Sellainen puu, jossa oli kaunis varsi ja latvaosassa vain vihertäisi joku puskan tapainen. Toisin kävi - kesken sen suunnitelman. Onneksi ei ehditty tiilimuuria vielä rakentaa. Kivireunat tosin oli jo hahmoteltu ihan noin vain rekvisiitaksi.

Laattalattia pihalta löytyineistä liuskekivistä ja betonista, ympärille kukkapenkissä juuriaan kasvattaneet kivenmurikat (pihkura, että niitä riitti) sekä uudet ruusupuskat ja vanha angervopuska. Laitettiin Hansaruusua sekä Tornionlaakson ruusua. Saas nähdä ja tuoksutella. Niiden kukinta-aika ei muistaakseni ole aivan yhtäaikaa kaikkina kesäkuukausiana, joten kenties hyväkin, etteivät tuoksu yhtäaikaa läpi kesää ☺

Sisälle roudasin toisen valkoisen rautakalustomme sekä valkoisen rautapenkin ja pöydän sekä penkin ja sivupöydän. Maalaisromantiikan nälkäiselle emännälle - nääs ☺

Verhot ovat löytö Jyskistä. 2,50 eur/kpl ja niistä voi viritellä kevyttä suojaa tarvittaessa.Rikkimenneestä takkavälinetelineestä tuunasin lyhtytelineen. Onneksi yksi ripustuskoukku säilyi ehjänä ja sen pystyi uusiokäyttämään:Tuumasin miehelle, että eikun naimisiin sitten ja sain kylmät väreet käsivarsiini ☺ Olisittepa nähneet miehen ilmeen ☺ Mitä sitä hyvää muuttamaan.

Viimeinen lomaviikko pyörähtää huomenissa käyntiin, mutta ei anneta sen latistaa ☺

Palaillaan taas !

6 kommenttia:

 1. On se vaan nyt ihan täydellinen valmiina. Tuon alla voisi tosiaan mennä naimisiin 😉

  VastaaPoista
 2. Ei huono, ei!
  Ja menkää vaan naimisiin ❤️

  Nyt äkkiä takaisin pihalle, täällä paistaa aurinko piiiitkästä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä enää tässä iässä... Ja mä jotenkin arvasin, että tuo naimisiinmeno kiehtoo kommenttipuolella *hih*

   Täällä yrittää paistella. Lämmintä on ja se on mukavaa!

   Poista
 3. Oi että ihana, nyt on romanttista kerrakseen...niin että sitä kosintaa odotellessa ;) Ja sinä olet väittänyt että sinusta ei ole puutarhuriksi!!!! Olette kyllä onnistuneet tässä, taidan käydä joskus katsomassa livenäkin...saanhan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän oon sanonut miehelle, että jos kosit, niin mä meen *hih* Ei oo vielä tarvinnu mennä...

   Tietty saat tulla ja sun pitääkin tulla käymään!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...