13.7.2015

Pihalla sattuu ja tapahtuu

Muistanetteko taannoin, kun mainitsin meidän pihan lähes ainokaisen kukkapenkin alasajosta.

Kaikille asiaa kauhisteleville sanon: "Siinä ei kasvanut kunnolla kuin alppiruusu, joka sai uuden paikan toisaalta pihallamme ☺" Ehkä sekin saa nyt tilaa hengittää ja olla poltteelta suojassa. Tuohon kohtaan nimittäin porottaa ja kovasti, silloin kuin porottaa. Joten no harm done. Tässä näette alun tälle tapahtumasarjalle:
Sitten saapuikin jo the paviljonki ja sementtipuuhat saivat alkunsa:


Välillä se sementti loppui jo kesken...Kunnes riitti ja saa nyt kuivua kaikessa rauhassa.Ja tässä vaiheessa ollaan nyt, säät ovat sallineet sementin valun. Nuo liuskekivet on omalta tontilta kierrätetty ja paviljonki tilattiin Clasulta. Tuli muuten nopeasti, sanoivat ensin toimituksen kestävän 3 viikkoa - tuli viikossa. Huippua !

Kivet, jotka näette vielä kasoina tuossa reunalla, ovat joko reunustaneet rikkaruohopenkkiämme tai löytyneet sen mullan alta, jonka kaivoimme pois tuosta kohtaa. Isoimmat jää alueelle, sommitellaan ne seuraavaksi ☺

Kivaa viikonalkua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Oliks sulla mielessä eräs(kin) lentävän paviljongin tarina kun vetäsitte fiksusti jalat sementtiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tiedä miten hyvin tuokaan tossa pysyy loppupeleissä ;) Kokkeillaan näin.

   Poista
 2. Ihan mahti idea käyttää betonia tuossa lattian luomisessa. Meillä katos löytyi yhtenä päivänä parkkipaikalta, onneksi ei ollut naarmuttanut naapurin autoa :). Teillä tuota ongelmaa tuskin tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hope not. Näistä nykypäivän myrkyistä ei voi olla varmoja :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...