14.6.2015

Peiliostoksilla

Vastahan minä parikin möin ja sitten iski hätä... Ei, tuo nurkka ja lipasto eivät voi olla ilman peiliä, ei. En minä sitä ensin ajatellut ollenkaan, vasta kun näin ko. uuden löydön kirpparilla. Nyt sille oli selkeesti tilaus eli paikka. Yleensähän näin ei ole, ainaskaan mulla.

Tässä on sitä, mitä haen, kun vanhaa peiliä etsin: kulumia ja iäntuomia jälkiä ☺ Yksinkertainen malli eikä liian kullitettukaan ole. Pientä särmää tuo sävyltäänkin valkoiseen seinään, jota tuo risti hallitsee kaiken tämän valkeuden rinnalla. Mitäs tykkäätte ? ☺


Nurkkaus sinänsä on osoittautunut oivaksi paikaksi istua iltaa naisporukalla ja nautiskella seurasta sekä mahdollisesti hyvästä juomasta ☺ sillä aikaa, kun hemmot viettää iltaa saunan jälkeen takkahuoneessa ☺ Se oli nappiostos tuo ryhmä aikoinaan juuri tätä ajatusta vaalien. Hmmm - postauksen toinen ostos, jolle oli jo paikka tiedossa sitä hankittaessa - huisia ☺ Älkää huokaisko, ei näitä etukäteen mietittyjä/harkittuja ostoksia todellakaan niin paljon ole.

Loppuun pari kuvaa lenkkeilymaastosta eiliseltä. Ilmahan petraantui täälläpäin iltapäivällä kummasti ja jalat vaati liikettä. Niinpä kaappasin äiteen mukaan ja mentiin luonnon helmaan hikoilemaan ☺Lapsuuden ajan uimaranta on kohta enää muisto vain. Nurmi peittää hiekkarannan alleen pikkuhiljaa: 

 Lampaitakin tuolla aidan takana oli, mutta olivat turkasen kaukana kuvattavaksi ☺

Vi ses igen, nyt sunnuntain pariin, nauttitaan lämmmöstä hetken aikaa!

6 kommenttia:

 1. Kaunis, vanha peili! <3 Sopii mainiosti paikalleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuohon nurkkaan särmää antaa ☺
   Kiitos, Heli ♥

   Poista
 2. Siis mä en voi ymmärtää miten joku saa niin hyvin tavarat laitettua esille ja vielä siten, että ne näyttää aivan UPEILTA omilla paikoillaan. Siis minä jos joku olen sellainen töhertäjä, että en saa tavaroita näyttämään hyvältä paikallaan. Vaikka mä kuinka niitä siirtelisin ja siirtelisin niin ne ovat aina yhtä kammottavan näköisiä. Pitää varmaan mennä kohta jonnekin järjestely kurssille. :)

  Peili on hyvän näköinen kuin nämä sun kaikki muutkin kuvat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, suurkiitokset! En minä mitenkään kummosesti mieti noita. Ainakaan kovin kauaa, kun jos isken naulan seinään tai tavaran tasolle. Jos se näyttää yhtä hyvältä livenä kuin sieluni silmin, uskon siihen ja tavara jää paikoilleen ☺ Fiiliksellä menen aika pitkälle.

   Tykkään tuosta peilistä se kuluneisuuden vuoksi tosi paljon.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...